Bradley Cooper mint Leonard Bernstein a Netflix Maestro című filmjének első részében

MOZI HÍREK – Bradley Cooper hatalmas átalakuláson megy keresztül, hogy a Netflix új filmjében legendás karmesterré váljon.

 

A sminkosztály kétségkívül némi elismerést fog keresni a díjátadó szezonban, hiszen Bradley Cooper felismerhetetlen lesz a Netflix új, Maestro című életrajzi drámájában. A filmben Cooper Leonard Bernstein, az ikonikus karmester, zeneszerző és író szerepébe bújik majd. Bernsteint korának egyik legbefolyásosabb karmestereként tartották számon, aki az egyik első amerikai karmester lett, aki nemzetközi elismerésben részesült. Élete során számos díjat kapott, köztük hét Emmy-díjat, két Tony-díjat és tizenhat Grammy-díjat, köztük az életműdíjat. Bernstein leginkább a West Side Story című Broadway-musicalről ismert, amelyet ma is világszerte játszanak.

A fotókból kiderül, hogy Bernsteint életének különböző pontjain láthatjuk majd. Ez hatalmas munkát igényelt a sminkesektől, akiknek tökéletesíteniük kellett a karmester kinézetét, ahogy öregedett. A Variety értesülései megerősítik, hogy a film forgatása ebben a hónapban kezdődött, több mint egy évvel az eredeti várakozások után. A megjelenési dátum legkorábban 2023-ra várható.

A 2018-as rendezői debütálása, az Egy csillag születik hatalmas kritikai sikere után Bradley Cooper a Maestro című filmmel ismét szeretné megismételni ezt a sikert. Mielőtt Cooper mellett kötött ki, a filmet több különböző rendezővel is dobálóztak. A projektet eredetileg a Paramount Pictures fejlesztette, és Martin Scorsese volt a rendező. Scorsese azonban kénytelen volt visszalépni, hogy egy másik szeretett filmre, Az írre koncentrálhasson. Steven Spielberg kapta meg a lehetőséget a film rendezésére, de az Egy csillag születik vetítése után átadta a felelősséget Coopernek. A projekt 2020-ban a Netflixhez került, ahol azóta is fejlesztés alatt áll.

Cooper a főszerepet Carey Mulligan mellett fogja játszani, aki Felecia Montealegre, Bernstein feleségét alakítja. Mellette Jeremy Strong lesz John Gruen amerikai műkritikus és zeneszerző szerepében. Maya Hawke Jamie Bernsteint, Leonard Bernstein lányát fogja alakítani. A film producerei Martin Scorsese és Steven Spielberg lesznek, a forgatókönyvet Bradley Cooper írja. Bár a film bemutatójára még várnunk kell egy darabig, egyelőre egy trailerben reménykedhetünk, ami elvisel minket.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu