Warhammer 40K: Boltgun: boomer shootert kap a franchise [VIDEO]

Az Auroch Digital fejlesztésében készülő játékot a Focus Entertainment fogja kiadni.

 

A játék cross-gen lesz, így mindegyik jelentős konzolon ott lesz a Warhammer 40,000 (azaz 40K): Boltgun. Dessil Basmadjian, a Focus Entertainment kreatív vezetője a sajtóközleményben azt írta, hogy gyors tempójú, indie FPS-ről van szó, amire a Games Workshop is áldását adta (ezért a Warhammer licenc). A Boltgun az ikonikus, kilencvenes évekből átvett stílust ötvözi a Warhammer 40K univerzumával és a magával ragadó játékmenettel, ami szerinte minden játékostípusnak meg fog felelni.

Nina Adams, az Auroch Digital operatív igazgatója hozzátette, hogy ismét a Games Workshoppal dolgozhatnak a Boltgunon, és mivel a stúdió maga is nagy Warhammer 40K-rajongónak tekinti magát, 2018 óta készül már ez a projekt, és izgatott, hogy végre a háztetőről kikiálthassák ezt a játékot. Alig várja, hogy a játékosok is képletesen kezeikbe vegyék (hacsak nem lesz lemezes kiadás is…), látván az ő reakcióikat.

A játék Steam-oldala szerint vegyük a kezünkbe a Boltgunt, és ugorjunk fejjel a harcokba. A Warhammer 40K-t a klasszikus, frenetikus FPS játékmenettel, illetve a kedvenc, kilencvenes években elkészült retro lövöldözős játékok stílusos vizualitásával fogja ötvözni. Természetsen egy űrtengerészt (Space Marine-t) irányíthatunk, és a cél a Káosz legyőzése lesz a galaxisban. A retro stílushoz passzolva változatos fegyverkínálatunk lesz, miközben a sprite-ok és a pixelek robbannak, és vérből sem lesz hiány a nagynak nevezett pályákon.

A régies stílushoz méltóan véres harcokra kell felkészülni kielégítő fegyveres harcokkal, nagy mozgékonysággal és több hordónyi vérrel. Az Auroch Digital kicsit bátor kijelentést tett, amikor azt mondja, hogy a retro lövöldözős játékok előtt fog tisztelegni a Warhammer 40K: Boltgunnal, amiben az újfent stílusosnak nevezett vizualitást keverni fogja a folyékony, modern belső nézetes lövöldözős játékok által felállított játékmenettel.

A Warhammer 40K: Boltgun 2023-ban jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

 

Retro-style first-person shooter Warhammer 40,000: Boltgun announced for PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch, and PC

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu