Vadnyugati vámpírvadászat?! Íme az Evil West előzetese és a megjelenés dátuma [VIDEO]

A Flying Wild Hog, vagyis a Shadow Warrior 3 készítői a felelősek azért a zsigeri akció-lövöldéért, amit az Evil West ígér.

 

 

Az Evil West jól mutatja, reneszánszát élik a Vadnyugat paranormális viszonyait bemutató játékok – elég csak a Hard West 2-re gondolnunk. A Flying Wild Hog a figyelemre méltó Shadow Warrior 3 után eltökélte, hogy kitart a szédítő akciójátékok mellett. Ennek jegyében ma egy új trailert kaptunk az Evil Westről, a 2020 végén bejelentett, de a fejlesztést zökkenőmentesen folytató, harmadik személyű lövöldözős és akciójátékról, olyannyira, hogy a készítők már az idei évre datálhatják a megjelenést.

Pontosabban a Focus Entertainment kiadó gondozásában az Evil West várhatóan idén szeptember 20-án kerül a boltokba PC-re, PS5-re, PS4-re, Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra, a Sony és a Microsoft konzoljaira pedig garantáltan fizikai megjelenés is várható. Az is ismert, hogy angol hangokkal és spanyol szöveggel érkezik majd.

„Számoljátok fel a vámpírfenyegetést és mentsétek meg Amerikát!” – Focus Entertainment

Mit lehet elmondani az Evil Westről? Elég, ha csak a legújabb trailert megnézzük, melyben filmes és gameplay felvételek egyaránt bemutatják a tehetséges lengyel stúdió játékmenetének sajátosságait, melyben ellenségek hordáit mészárolhatjuk le a rendelkezésünkre álló fegyverek és képességek széles skálájával.

„Egy szigorúan titkos, vámpírvadászattal foglalkozó intézmény egyik utolsó ügynökeként te vagy az emberiség utolsó védelmi vonala a mélyen gyökerező rettegés ellen, amely most az árnyékból bukkan elő. Emelkedj fel és válj a vadnyugat szuperhősévé, irtsd ki a vámpírfenyegetést és mentsd meg Amerikát!”

A Flying Wild Hog egy zsigeri, robbanékony harcokkal teli lövöldözős játékot kínál, amely a trailerben látható villámkesztyűt is tartalmazó arzenálból merít.

A varsói székhelyű csapat korábbi fejlesztéseihez hasonlóan az Evil West is lehetővé teszi majd a játékosok számára, hogy stílusosan, szólóban vagy egy barátjukkal kooperatívban vadásszanak a vérszomjas szörnyetegekre, miközben egy narratív kampányon keresztül haladnak előre.

Szeptember 20-ig még több mint három hónap van hátra, ezért ajánljuk figyelmetekbe a Shadow Warrior 3 kritikánkat – csak hogy legyen mihez viszonyítani a játékot, ha majd megjelenik.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu