Marvel’s Spider-Man 2: egy MCU-s művészt sikerült leakasztania az Insomniac-nak!

Az MCU-ban közreműködő koncepcióművész az Insomniac Games készülő Marvel’s Spider-Man 2 művészeti vezetőjeként dolgozik majd.

 

 

Az MCU melletti talán legelismertebb Pókember-alkotás, a Marvel’s Spider-Man hihetetlenül sikeres PS4-es megjelenése után a rajongók nagyon várták a folytatást. Az Insomniac Games tavaly bejelentette, hogy PS5-re is érkezik egy, Marvel’s Spider-Man 2 néven, amelyben Peter Parker és Miles Morales is Pókembert alakít majd, a páros pedig a gonosz Venom szimbiótával száll szembe.

A várva várt folytatásról nem sok információ ismert, kivéve a teaser trailert, amelyet a Sony szeptemberi PlayStation Showcase-jén mutattak be. Ebben mindkét Pókembert láthattuk, amint New York városának gengszterei ellen veszi fel a harcot, mielőtt felfedték volna Venomot, akit a horror ikon Tony Todd alakít majd.

Annak érdekében, hogy megmaradjon a többi Marvel-projekt, például az MCU filmes hangulata, az Insomniac Games egy olyan művészt hívott a fedélzetre, akinek már van tapasztalata a filmes franchise-ban.

Davison Carvalhót még idén februárban vette fel az Insomniac Games, miután szabadúszó koncepcióművészként dolgozott számos MCU-filmben. Ezek közé tartozik a Dr. Strange, az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Thor: Ragnarok és Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája, ahol a filmek környezetének megjelenéséért volt felelős. Hasonló szerepet tölt be a videójátékok terén is: leginkább az UI-n és koncepcióin dolgozott, például a Fortnite és a New World esetében.

ArtStation profilja és a kapcsolódó közösségi média fiókjai szerint az Insomniac Games és a PlayStation Studios művészeti igazgatója, aki a Pókember és a Pókember: Miles Morales korábbi művészeti igazgatóitól, Grant Hollis-tól és Gavin Goulden-től vette át a feladatokat. Utóbbi két művészeti igazgató jelenleg az Insomniac Games egy másik Marvel-projekten dolgozik, egy olyan önálló játékon, amely az X-Men hírhedt tagjára, Rozsomákra épül. Carvalho korábbi munkái alapján valószínű, hogy segíthet a projektet úgy irányítani, hogy a művészeti irányítás tekintetében olyan legyen, mint a rajongók által kedvelt MCU-filmek.

A leleplezés óta több információt a Pókember 2-vel kapcsolatban nem árulták el, a kiszivárgások és pletykák miatt azt is nehéz megmondani, hogy pontosan mit tartalmaz majd a játék.

A Marvel Games alelnöke, Bill Rosemann leírta, milyen tartalmakra számíthatnak a rajongók a folytatástól, és elmondta, hogy hasonló lesz ahhoz, ami a Pókembert és a Pókember: Miles Morales-t is olyan jóvá tette, „de több”.

A Marvel’s Spider-Man 2 a tervek szerint 2023-ban jelenik meg PS5-re.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu