Jórészt kész a Super Mario-film – az egyik szereplővel különösen elégedettek…

MOZI HÍREK – Chris Meledandri szerint Chris Pratt „olyan erős alakítást” nyújt a Super Mario-filmben, hogy ilyet még nem pipáltunk.

 

 

A Super Mario Movie „háromnegyed részben kész” – mondja Chris Meledandri stúdiófőnök, és Chris Pratt a jelek szerint annyira fantasztikus alakítást nyújtott Mario szerepében, hogy a készítők is csak döbbenten pislognak.

A Variety-nek adott interjújában az Illumination vezérigazgatója, Chris Meledandri egy kis betekintést engedett a készülő Super Mario Movie-ba, amelyben többek között Chris Pratt, Charlie Day, Anya Taylor-Joy, Jack Black és Seth Rogan is feltűnik majd.

„Chris azért kapta a szerepet, mert úgy éreztük, hogy nagyszerű alakítást tud nyújtani Mario szerepében.”

Konkrétan Pratt szereposztásáról szólva Meledandri elmondta: „Chris azért kapta a szerepet, mert úgy éreztük, hogy nagyszerű alakítást tud nyújtani Mario szerepében. Most, hogy körülbelül 15 alkalommal forgattunk, és a film háromnegyed részben elkészült, itt ülök és azt mondom, hogy imádom az alakítását Marióként.”

Ugyanebben az interjúban Meledandri megvédte Pratt szereposztását, kifejtve, hogy saját olasz-amerikai származása miatt úgy érezte, hogy meghozhatta ezt a szereposztási döntést „anélkül, hogy aggódnia kellene amiatt, hogy megsérti az olaszokat vagy az olasz-amerikaiakat”. Ettől függetlenül azonban „szerintem minden rendben lesz” – tette hozzá Meledandri – „különösen azért, mert [Pratt] olyan erős alakítást nyújtott”.

Ha azt hitted, hogy az Illumination produkciója valami furcsa lázálom volt, itt van, amit eddig tudunk a filmről.

Az eredetileg 2022 decemberére tervezett Super Mario Movie-t nemrég 2023 áprilisára halasztották, így még egy kicsit várnunk kell, hogy láthassuk Pratt alakítását a filmben. Ha valaki egyáltalán aggódik amiatt, hogy a Nintendo híres IP-je a Minyonok stúdiójának kezébe kerül, az örömmel hallhatja, hogy Shigeru Miyamoto (vagyis Mario alkotója) producerként is dolgozik a projekten.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu