Ki nem találnád, hogy fogadták, mikor Christian Bale bejelentette: ő lesz Batman…

MOZI HÍREK – „Csodálatos egy olyan trilógia részese lenni, amely bebizonyította, hogy ezek az emberek tévedtek” – mondja ma Christian Bale.

 

 

Christian Bale-t dicsérték a Christopher Nolan-filmsorozat Batmanjeként nyújtott alakításáért, de nem mindenki hitt abban, hogy a színész jól döntött, amikor aláírt a szerződést a Sötét Lovag szerepére.

Bale a The Washington Postnak elmondta, hogy sokan kinevették, amikor arról beszélt, hogy a korábbi, túlzó filmadaptációk után Batman komolyabb változatát próbálja eljátszani. A filmek aztán milliárdokat hoztak, és segítettek a képregényfilmek reflektorfénybe kerülésében, így Bale nevetett utoljára.

„Én [azt mondtam az embereknek], hogy úgymond Batmant fogjuk játszani, de komolyan vesszük. Rengeteg ember nevetett rajtam, és azt mondták: >>Hát ez egyáltalán nem fog működni<<„ – mondta. „Szóval csodálatos, hogy egy olyan trilógia részese lehetek, amely bebizonyította, hogy ezek az emberek tévedtek.”

„Nem vagyok benne biztos, hogy ez indította el [az MCU-t], de biztosan segített az úton”.

Christian Bale Batmanként szerepelt a Batman: Kezdődik! (2005), a Batman: A Sötét Lovag (2008) és A Sötét Lovag: Felemelkedés (2012) című filmekben. A filmek együttesen mintegy 2,4 milliárd dollárt hoztak a globális jegypénztáraknál.

Christian Bale, aki A harcosért Oscar-díjat kapott, legközelebb a Thor: Szerelem és mennydörgés című szuperhősfilmben lesz látható a gonosztevő Gorr, az isteni mészáros szerepében. Elmondta továbbá, hogy nem zárta ki, hogy egy másik képregényfilmben is feltűnik, bár minden a sztorin és a rendezőn múlik.

„Nincs búcsú és köszönöm, hacsak mások nem mondják nekem, hogy ‘búcsú és köszönöm, kérlek, soha többé ne térj vissza erre’, akkor majd elhiszem nekik” – mondta Bale. „De egyébként egy jó történet az egy jó történet. Egy jó film az egy jó film. És egy jó rendező az egy jó rendező. És én nyitott vagyok minden ilyen ötletre.”

Bale korábban azt mondta, fontolóra venné, hogy újra eljátssza Batmant, ha Nolan rendezőként is visszatérne.

Ezt megelőzően Christian Bale azt mondta, hogy „nem egészen elégedett” a Batmanként nyújtott alakításával kapcsolatban.

A Thor: Szerelem és mennydörgés mától, vagyis július 8-tól látható a mozikban, és várhatóan kasszasiker lesz. Ha többet szeretnél megtudni, olvasd el a friss és ropogós kritikánkat!

Forrás: The Washington Post

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu