Jude Law Skeleton Crew című Star Wars-sorozatának forgatása már elkezdődött

MOZI HÍREK – Bár csak nemrég jelentették be, a Star Wars: Skeleton Crew forgatása már a múlt hónap óta tart.

 

Miután csak az idei Star Wars Celebration-en jelentették be, úgy tűnik, hogy a Skeleton Crew című új sorozat forgatása már megkezdődött. A The Bespin Bulletin új jelentése szerint a Jude Law vezette Star Wars-sorozat valójában június végén állította be a kamerákat ugyanazokban a kaliforniai stúdiókban, ahol a közelmúltban minden más Star Wars-sorozat, köztük a Mandalorian, az Obi-Wan Kenobi és az Ahsoka is készült.

Bár a sorozatot egyelőre nagyon titokban tartják, a Skeleton Crew-t úgy írják le, mint „a 80-as évek klasszikus Amblin coming of age kalandfilmjeinek galaktikus változatát”. A sorozat társalkotója Jon Watts, aki nemrég a Pókember-trilógiát a fenomenális Pókember: Nincs hazaút című filmmel zárta le, a Star Wars-sorozatban pedig a Star Wars-ból ismert Jon Favreau és Dave Filoni lesz a vezető producer, és állítólag a Jedi visszatér eseményei után játszódik majd. Bár jelenleg Jude Law az egyetlen sztár, akit a projekthez kötnek, a főszereplők gyerekek lesznek, akik „eltévednek az űrben, és megpróbálnak hazatalálni.” Jelenleg négy fiatal színész castingja zajlik a sorozatban való szereplésre.

A Skeleton Crew egyike a Disney+-on a következő egy évben induló számos új Star Wars-projektnek, a Skeleton Crew pedig Law castingjával minden bizonnyal felkeltette a figyelmet, és mivel a meglévő Star Wars-idővonalon belül játszódik, egy újabb olyan sorozat lesz, amely tele van utalásokkal és visszautalásokkal az eredeti Star Wars-trilógiára.

Bár számos Disney+ Star Wars-projekt van gyártásban, köztük az Andor, amely a jövő hónapban debütál, és rengeteg van kilátásban jövőre, köztük az Ahsoka, a Star Wars: Visions 2. évada, a The Acolyte, a The Mandalorian 3. évada és a Young Jedi Adventures, hogy csak néhányat említsünk, Kathleen Kennedy alig várja, hogy a Star Wars újbóli filmes élménnyé tételére koncentráljon.

A folytatásos trilógia, amely 2019-ben a Skywalker felemelkedésével ért véget, hatalmas kereskedelmi siker volt, de nem minden rajongónak tetszett a franchise. Hasonlóképpen, a Solo: Egy Star Wars-történet című előzményfilm nagyjából megölte a további hasonló filmek ötletét, miután a kritikusok és a rajongók negatívan fogadták, egyesek szerint utólag kissé keményen. Ennek köszönhetően Kennedy most a jövőt és nem a múltat szeretné felfedezni az új Star Wars-filmekben. Míg a korábban bejelentett, Patty Jenkins által irányított Rogue Squadron függőben van, úgy tűnik, hogy a fő hangsúly Taika Waititi Star Wars-projektjén és egy új, Kevin Feige Marvel-hez köthető projektjén van, bár úgy tűnik, hogy mindkettő még messze van.

Emiatt úgy tűnik, hogy a Star Wars-rajongóknak a közeljövőben be kell érniük a Disney+ produkciójával, ha a sorozatot szeretnék megnézni, és abból van bőven. Valószínű, hogy a szeptemberi D23 Expón sokkal több mindenre fény derül majd, ahol a Lucasfilm panelbeszélgetésén részletesen bemutatják a Star Wars-saga közelgő jövőjét.

Forrás: The Bespin Bulletin

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu