Edward Furlong visszatért: négy év józanság után jobban érzi magát, mint valaha

MOZI HÍREK – Edward Furlong úgy érzi, hogy józansága „második esélyt” adott neki az életében és a karrierjében, miután nemrég befejezte a Charlie’s Horse munkálatait.

 

 

A kábítószerrel kapcsolatos problémáival, egyszer és mindenkorra leszámolt az egykori gyereksztár, Edward Furlong. Nemrég pedig filmes karrierjébe is újra sikerült belevágnia. Tinédzserként Furlong az egyik legnépszerűbb feltörekvő csillag volt Hollywoodban: olyan filmekben nyújtott emlékezetes szerepeivel, mint a Terminátor 2: Az ítélet napja és az Amerikai história X. De a drogok és az alkohol belépése a képbe éveken át tartó személyes küzdelmeket és problémákat eredményezett a törvénnyel, beleértve a többszörös kábítószerrel kapcsolatos letartóztatásokat.

Az elmúlt években Edward Furlong színészi karrierje jelentősen lelassult.

Volt egyfajta különleges cameója a 2019-es Terminátor: Sötét végzet című filmben, de ez úgy történt, hogy digitálisan beillesztették az arcát egy dublőrre. Furlong azóta nem szerepelt filmben, ám mindez hamarosan megváltozik. A Daily Mailnek adott friss interjújában Furlong elárulta, hogy nemrég fejezte be a Charlie’s Horse című Brad Keller-film forgatását Texasban.

Az interjúban a színész azt is elmondta, hogyan jött ez a felkérés, miután végre tiszta lett, megjegyezve, hogy az elmúlt négy évben teljesen józan volt. Edward Furlong kifejtette, mennyivel jobb érzés józanul egy filmforgatáson lenni, ami miatt sokkal jobban megérte a nehéz utat a tisztán maradás felé. Reméli, hogy ez még több szerepet eredményez majd számára, hiszen imád színészkedni. Ahogy Furlong fogalmazott:

„Nagyszerű érzés újra forgatáson lenni, ráadásul józanul. Nem éreztem magam másnaposnak, amikor munkába mentem.”

„Más józan emberek is vannak a munkahelyemen, ami azért furcsa, mert ha nem vagy józan, nem lógsz együtt a többi józan emberrel. Jó volt. Nagyon élveztem, és úgy érzem, hogy sokkal inkább meg tudok felelni a pillanatnak. Szeretek dolgozni. Majd meglátjuk, mi lesz.”

Edward Furlong azután vált egy csapásra világhírűvé, hogy feltűnt a Terminátor 2-ben. Az egyik napról a másikra jött sztárság népszerűvé tette Furlongot Hollywoodban, és visszatekintve az egykori gyereksztár úgy érzi, hogy egyáltalán nem volt felkészülve erre.

„Sok fantasztikus dolog történt velem, de mindennek ára van, semmi sincs ingyen. Amikor fiatalabb voltam, nem volt túl sok ember, aki vigyázott volna rám, és hagyták, hogy szabadon szaladgáljak. Nem tudtam, hogyan gazdálkodjak a pénzemmel. Ha idősebb lettem volna, nem hoztam volna annyi rossz döntést. Sosem voltam normális tinédzser. Nagyon nem volt normális életem. Majdnem a [drogfüggőség] volt a sorsom. Furcsa módon sosem éreztem, hogy beilleszkedtem volna. Szóval, amikor be voltam tépve, bajtársiasságot éreztem másokkal. Csak ittam és buliztam. Hirtelen úgy éreztem, hogy emberek között vagyok, és valahogy beilleszkedtem. Így kezdődött.”

2017-ben Furlongot egy bíró arra kötelezte, hogy vegyen részt egy hat hónapos drogrehabilitációs programban, különben 36 hónapot kell próbaidőre eltöltenie.

Végül egy évet töltött egy kaliforniai rehabilitációs központban, és miután tisztán jött ki az intézményből, azóta is sikerült józannak maradnia. Edward Furlong a legnagyobb eredményének a józanságot nevezi, és várja, hogy elérje az ötödik évét józanságban.

Furlong azt mondja, hogy az évekig tartó krónikus metamfetamin-használat súlyosan károsította a fogait. Nemrég kicseréltette a fogsorát, és azt mondja, ez segített neki abban, hogy úgy érezze, van egy második esélye, mivel a műtét előtt minden alkalommal, amikor a tükörben meglátta magát, a küzdelmeire emlékeztette. Az új fogsorával és azzal, hogy újra színészként dolgozhatott a forgatásokon, Furlong jobban érzi magát, mint évek óta bármikor, és alig várja, hogy lássa, mit hoz a jövő.

Forrás: Daily Mail

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu