Grand Theft Auto VI: kiszivárgott volna, ki lesz az egyik új karakter?!

A Grand Theft Auto VI rajongói egy online önéletrajzot találtak, amelyből kiderülhet a kódnév és egy új karakter, akivel a rajongók találkozhatnak a franchise következő részében.

 

 

Rengeteg a pletyka és a szivárogtatás a Grand Theft Auto VI háza táján, amelyek többsége valószínűleg hamis. Mindent érdemes óvatosan kezelni, különösen azért, mert valószínűleg hónapokig, ha nem évekig tart, mire a Rockstar bármit is megerősít. Néhány internetes nyomozó azonban úgy gondolja, hogy talált valamit a játékkal kapcsolatban.

A GTAForumson (és ahogy arról a Dexerto is beszámolt) a rajongók Natonia Monet színésznő önéletrajzát találták meg az interneten.

Az önéletrajzában a munkái között szerepelt egy „Fireball” nevű videójáték, ahol egy Tamara nevű karaktert játszott. A rajongók szerint ez a Grand Theft Auto VI-hoz köthető, mivel a színésznőnek erre a munkára felkért ügynöksége kapcsolatban áll a Rockstar Games-szel.

Más szóval az önéletrajza arra utalhat, hogy a Grand Theft Auto VI kódneve Fireball, és ő egy Tamara nevű karaktert játszik benne. Nem tudni, hogy főszereplő vagy mellékszereplő, de ami igazán beindítja ezt az elméletet, hogy Monet önéletrajzát azóta frissítették.

Nem sokkal azután, hogy a rajongók kapcsolatot teremtettek a GTA VI-tal, minden Fireballra és Tamarára vonatkozó utalást eltávolítottak.

Nos, ennek számos oka lehetett, például maga a felfedezés, és nem feltétlenül a kapcsolódó pletykák és spekulációk, miszerint Fireball a GTA VI. De mégis, itt rengeteg olyan pont van, amiket nem igazán lehetne összekötni, ha mindez nem lenne igaz. Minden pletykával kapcsolatban óvatosan kell fogalmazni, de ha a jövőben a Grand Theft Auto VI bármelyik trailerében szerepel egy Tamara nevű karakter, akkor az nagyon is bizonyíthatja a dolgot.

Ugyanakkor, ha bármilyen megbízható dokumentáció felbukkan, amely a GTA VI-ra „tűzgolyóként” hivatkozik, az szintén alátámaszthatja ezt a felfedezést. Valószínűleg azonban a rajongóknak még várniuk kell arra, hogy bármi hivatalos dolog felszínre kerüljön a játékról.

Forrás: Dexerto

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu