Breaking Bad-utalást találtak volna a Call of Duty: Black Ops 3-ban?!

MOZI HÍREK – Amikor a Call of Duty: Black Ops 3 megjelent 2015-ben, a Breaking Bad sorozat már kultikus hírnévnek örvendett, szóval nem elképzelhetetlen, hogy hatással lehetett a játék alkotóira.

 

 

Hogyan kapcsolódhat egy olyan thriller-drámasorozat, mint a Breaking Bad, a Call of Duty: Black Ops 3-hoz? Nos, az előző részekhez hasonlóan ez is tartalmazott egy zombis módot. Az eredetileg a Call of Duty: World at Warban bevezetett zombihorda mód a franchise egyik alapelemévé vált, és errefelé fedezték fel ezt a kis lehetséges kapcsolódási pontot.

A Black Ops 3Verruckt az egyik kevésbé népszerű pálya volt a játékban, de tartalmaz egy lehetséges utalást a Breaking Badre, amit néhányan talán nem vettek észre.

A Breaking Bad egy színes antagonistákkal teli sorozat volt. A legemlékezetesebb talán Gus Fring (Giancarlo Esposito) volt, aki a mai napig szeretné, ha egy Breaking Bad előzményfilmet készítenének a karaktere alapján.

A történetbe valószínűleg riválisát, Hector Salamancát is belekevernék, aki a Call of Duty: Black Ops 3 Verruckt Zombies című térképében is feltűnhetett volna. Nos, egy nemrég megjelent kiadványon látható egy kép, amit egy felhasználó talált Verrucktban. Konkrétan egy kerekesszékhez bilincselt, szalmakalapot viselő férfit ábrázol, és az összkép szinte teljesen megegyezik a sorozatban szereplő Héctor Salamanca megjelenésével.

A Breaking Badben Héctor Salamancát Mark Margolis alakította, és a sorozatban egyfajta rejtélyes figura volt. A kerekesszékhez kötött és beszélni sem tudó karakter és családja egyértelműen valamiféle ellenséges kapcsolatban állt Gus Fringgel.

Minderről aztán a Better Call Saul sorozatban tudhattunk meg többet, azonban tény, hogy még mindig lenne mit mesélni Gus és a Salamanca-testvérek hátteréről és közös történetéről. Ugyanakkor meglepő, hogy éppen őt választották a CoD: Black Ops 3 készítői ahhoz, hogy tisztelegjenek a méltán népszerű sorozat előtt…

Forrás: Egames.news

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu