Hírességek árulnának PS5-szetteket?! Kicsit sem gyanús…

TECH HÍREK – Úgy néz ki, egy elég meglepő csalás-kísérlet középpontjába került a Sony PS5-rendszere.

 

 

A hét elején Mick Foley, a WWE Hall of Famer visszavonult tagja tweetelte, hogy PS5-készletet árul, és a bevételt jótékony célra ajánlja fel. Emellett felajánlotta a vásárlóknak, hogy együtt lóghatnak vele egy közelgő profi pankrációs eseményen. Most az LA Lakers főnöke, Jeanie Buss kínál hasonló ösztönzőt a hiszékeny rajongóknak. A gond csak az, hogy az egész egy átverés!

„Szörnyen érzem magam a kellemetlenségek miatt, amiért feltörték [a twitterem]” – mondta Foley egy videóban, miután visszaszerezte a fiókját.

„Tényleg együtt érzek mindenkivel, aki bedőlt ennek az átverésnek, hogy PS5 konzolokat vásároljon. Kérem, lépjenek kapcsolatba a bankjukkal vagy a hitelkártya-kibocsátójukkal, és próbálják meg visszafordíttatni a terhelést. Ez egy átverés volt. Nagyon sajnálom, hogy valaki megpróbált pénzt kicsikarni tőlem [a fiókom felhasználásával]”.

 

 

 

 

Buss a Lakers hivatalos közösségi oldalán keresztül tett hasonló nyilatkozatot: „Lakers-szurkolók, a Twitter-fiókomat feltörték. Kérlek, ne foglalkozzatok vele, és ne küldjetek pénzt. Ezek nem törvényes ajánlatok. A Lakers értesíteni fog titeket, amint újra én irányítom a fiókomat”.

Mi az eset tanulsága? Nos, közhely, de jogos: ha valami túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg nem is az. Egy vadonatúj PS5, ingyen Lakers-jegyekkel az oldalán? Ugyan már, srácok…

Forrás: WrestlingInc, Resetera

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu