Conor McGregor az Országúti diszkó remake-jében debütálhat színészként?!

MOZI HÍREK – Conor McGregor csatlakozott Jake Gyllenhaalhoz az Amazon közelgő Országúti diszkó című 80-as évekbeli klasszikus remake-jében.

 

 

Nem sokkal azután, hogy bejelentették: Jake Gyllenhaal fogja vezetni az Amazon Országúti diszkó-remake-jét, a korábbi UFC bajnok Conor McGregor is beszállt a stábba egy főszerepben. A Deadline információi idáig terjednek; McGregor szerepének konkrét részleteit még nem árulták el, és az sem világos, hogy a Gyllenhaal alakította Daltonnak a barátja lesz-e, vagy ellenfele. Állítólag a vegyes harcművész nem saját magát fogja játszani, hanem egy eredeti karaktert alakít majd.

A Deadline szerint Conor McGregor addig halogatta hollywoodi filmes debütálását, amíg meg nem találta a megfelelőnek tűnő projektet.

A hírek szerint Conor McGregor megtudta, hogy őt keresik az Országúti diszkó remake-jébe, és hogy segítsen neki a döntés meghozatalában, először megnézte az eredeti filmet. Mivel tetszett neki a film, az MMA harcos ezután találkozott Joel Silver producerrel, hogy beszéljenek a rebootról.

„Teljesen benne volt, és tetszett neki az ötlet, hogy az új történet merre tart az eredetihez képest” – nyilatkozott a producer.

McGregornak korlátozott színészi tapasztalata van: eddig reklámfilmekben szerepelt, és bár a 2017-es Conor McGregor: Notorious című dokumentumfilmben önmagát már eljátszotta, az új Országúti diszkó lesz a játékfilmes debütálása. Legismertebb persze az MMA-s karrierje, amelynek keretében egy időben a UFC pehelysúlyú és könnyűsúlyú bajnoki címét is birtokolta. A bunyós számos UFC pay-per-view esemény főszereplője volt, és az MMA történetének legnagyobb húzónevének tartják, a Forbes 2021-ben a világ legjobban fizetett sportolójának nevezte.

Mig a remake-et Doug Liman vezényli, az eredeti Országúti diszkót Rowdy Herrington rendezte, a forgatókönyvet David Lee Henry és Hilary Henkin írta.

A film azóta kultikus klasszikussá vált, és korának egyik legnépszerűbb filmje, amelyet a néhai színész, Patrick Swayze egyik legjobbjaként tartanak számon. A remake híre ezért sok rajongót bizonytalanná tett, hiszen Gyllenhaal nem kis felelősséget vesz a vállára, amikor átveszi az első filmben eredetileg Swayze által játszott szerepet.

Nem ez lesz az Országúti diszkó első folytatása. A folytatás, a Road House 2. 2006-ban közvetlenül DVD-n jelent meg. Ebben Johnathon Shaech játszotta Swayze karakterének fiát, a többi szereplő között Ellen Hollman, Richard Norton, Jake Busey és Will Patton volt a főszereplő. A filmet nem fogadták olyan jól, mint az eredeti filmet, és hosszú évekre ismét jégre tette a franchise-t.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu