Cameron Monaghan nem győzi dicsérni színésztársát a Paradise Highway-ből [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Shameless – Szégyentelenek sztárja, Cameron Monaghan részletesen beszámolt róla, mekkora élmény volt Morgan Freemannel dolgozni.

 

 

A Screen Rantnek adott exkluzív interjúban Cameron Monaghan leült beszélgetni új filmjéről, a Paradise Highwayről. Monaghan a játékosok (no meg a Star Wars-rajongók) körében kifejezetten kedvelt sztár, hiszen ő alakítja Cal Kestist a Star Wars Jedi: Fallen Orderben, illetve a hamarosan megjelenő folytatásban, a Star Wars Jedi: Survivorban is.

Új filmjének cselekménye egy Sally (Juliette Binoche) nevű kamionsofőrről szól, aki egy Lelia (Hala Finley) nevű tinilánnyal menekül, hogy megmentse az utóbbit a szexuális rabszolgaságtól. Cameron Monaghan és Morgan Freeman két FBI-ügynököt alakít, akik az előbbi két karaktert üldözik.

„Morgan Freeman karaktere már régi motoros ebben. Több mint 50 éve csinálja ezt, és már nem feltétlenül a szabályok szerint játszik.”

„Rangidősként nagyobb eséllyel ússza meg a dolgot. És [az én karakterem] az a személy, aki megkérdőjelezi, hogy ez mindig a helyes döntés-e vagy sem. Van egy kis súrlódás a két karakter között, és azt hiszem, ez egy érdekes dinamika, tudod, valakinek, aki inkább az új iskolát képviseli, és van néhány más gondolata erről, mint amit a másik karaktere tesz.”

Cameron Monaghan szerint az volt a csodálatos a forgatókönyvben, hogy a sötét téma ellenére a történet szereplőinek csodálatos emberi elemei voltak. Binoche és Finley dinamikája, amiben a nehézkesség keveredik ezzel az emberséggel a karaktere mellett, aki nemrég az FBI-nál végzett íróasztalos munkából szabadulva végre a terepen szerezhet tapasztalatot.

„Szóval amikor olvastam, tudod, annak ellenére, hogy ez a forgatókönyv az emberkereskedelemről és a szexuális rabszolgaságról szól, amelyek nagyon nehéz témák, nem éreztem, hogy ez egy munka lenne. Ehelyett úgy éreztem, mintha minden oldal csak úgy repült volna, és nekem tényleg tudnom kellett, mi történt, és hogyan fog megoldódni ez a történet, és hová fog vezetni.”

Amikor leírta, milyen volt együtt dolgozni egy olyan filmes legendával, mint Freeman, Monaghan nem gondolta, hogy bárkit is sokkolna azzal, hogy abszolút profi.

Freeman és Monaghan közös vonása, hogy mindketten szerepeltek a Batman-franchise-ban. Freeman játszotta Lucius Foxot Christopher Nolan A sötét lovag trilógiájában, Monaghan pedig Jerome és Jeremiah Valeska szerepét a Gothamben. Sajnos a Paradise Highway forgatási ütemterve annyira szoros volt, hogy Monaghan nem tudott kivallatni Freemant mindenről, ami a Batmannel kapcsolatos.

Gyakran Monaghan csak a történet első felét kapta el, mielőtt később lehetősége lett volna meghallgatni a teljes sztorit.

Elmondása szerint Freeman mindig nyitott volt és hajlandó volt beszélni a munkájáról. Cameron Monaghan csodálatra méltónak tartja, hogy valaki olyan régóta színészkedik, mint Freeman, miközben még mindig szenvedélyesen és tisztelettel foglalkozik a hivatással.

Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu