Új South Park játékon dolgozik a THQ Nordic

A THQ Nordic Digital Showcase 2022 végén jött a meglepő bejelentés, ami nem tűnt annak, de legyünk őszinték: ez volt a szokásos utolsó hirtelen fordulat, amivel például a Ubisoft, a Microsoft, a Nintendo és a Sony is élni szokott a közvetítései végén.

 

Szóval az adás végén ez a szöveg bukkant fel, hogy „A HandyGameset bele nem számolva 43 játék készül a THQ Nordicnál, és a közvetítés UTÁN 26 még mindig be nem jelentett. Köszönjük a figyelmeteket!” Ekkor a 26-os számot átfirkálták, majd megjelent a South Park Digital Studios logó (értelemszerűen az animációs sorozat két alkotója, Trey Parker és Matt Stone vezeti ezt), miközben a South Parkból Randy Marsh kiabálja, hogy „Forró! Forró! Forró! Forró!” (Hot hot hot hot!)

Ez lehetne egy rossz vicc is, de ezután visszatért a „A HandyGameset bele nem számolva 43 játék készül a THQ Nordicnál, és a közvetítés UTÁN 26 még mindig be nem jelentett. Köszönjük a figyelmeteket!” egy kis különbséggel: a 26 helyett már 25 volt feltüntetve. És ezzel vége is volt a bejelentésnek, ami nem annyira mém mint ami a 2013-as E3-on volt az Xbox One-ra 2013 végén, majd Xbox 360-ra és PlayStation 4-re 2014 során kiadott Peggle 2 bejelentése volt.

A South Park utóbbi évtizede a konzolos, PC-s játékok között nem volt valami egyenes. A South Park: The Stick of Truthot az Obsidian Entertainment fejlesztette és eredetileg a THQ eredeti inkarnációja adta volna ki, ám a kiadó csődbe ment, a Ubisoft pedig megvásárolta a kiadói jogokat, így „az igazság botja” 2014-ben jelent meg. A folytatásnál is voltak változások: bár a Ubisoft megmaradt kiadónak, a fejlesztő már nem az Obsidian volt, ugyanis a francia kiadó házon belül készítette el a South Park: The Fractured But Whole-t, ami 2017-ben jelent meg, és ezen főképp a Ubisoft San Francisco dolgozott.

Úgy tűnik, hogy a Ubisoft lemondott a South Parkról, de várjuk a további részleteket a THQ Nordictól és a South Park Digital Studiostól…

Forrás: Gematsu

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu