Call of Duty: mikor jön a Warzone 2.0? Korai sztori az Modern Warfare II előrendelőinek [VIDEO]

Ezúttal két Call of Duty-játékról is beszámolunk, igaz, a Warzone új részével kapcsolatban még csak pletyka szintjén.

 

Bár a franchise főleg multiplayer-központú, nem mindenki szeret másokkal játszani, így nem csoda, hogy az évente megjelenő játékban legtöbbször van sztorimód is (a Black Ops IIII-ből kimaradt, ám a törölt mód részletei kiszivárogtak, mi meg írtunk róla). Erre a játékostáborra szállt rá az Activision Blizzard az előrendelői ajánlatával: aki a játék rajtja előtt leszurkolja a pénzköteget a kiadónak, egy héttel korábban nekiülhetnek a Call of Duty: Modern Warfare II sztorijának.

A közleményben még kiemelték, hogy az előrendelők hozzáférést kapnak a teljes játékhoz (komolyan ez volt a listájukon a második elem… hülyének nézik a közönségüket?), a nyílt bétát is korábban kezdhetik el, továbbá a Call of Duty: Vanguardban és a Call of Duty: Warzone-ban azonnal megkapják a Final Judgement Bungle-t (legendary Deathknell operator skin, legendary Bloodthirsty fegyver tervrajz). A béta PlayStationön szeptember 16-án, máshol pedig 22-én veszi kezdetét.

Eközben a Redditen felbukkant egy PR-menetrend az Activision Blizzard játékaival kapcsolatban. A kiadó az év végén a Call of Duty: Modern Warfare II mellett a Call of Duty: Warzone 2.0-val és a World of Warcraft: Dragonflighttal is készül.  A MWII-t leszámítva (ezt kódnevén, CoD Cortezként tüntették fel…) viszont nem hivatalos még, hogy a másik kettő mikor jön.

Az azóta már törölt, de így is megőrzött kép szerint a Call of Duty: Warzone 2.0 november 16-án jön, míg a World of Warcraft: Dragonflight november 28-ától lesz játszható (továbbá az ezt megelőző patchek letöltése október 25-étől kezdődhet). A Diablo IV a tervek szerint az idei The Game Awardson, december 8-án indíthatja el előrendeléseit. Annyiban hitelesnek tűnik az egész, hogy a World of Warcraft Classic: Wrath of the Lich King dátumok a képen meg lettek erősítve…

A Call of Duty-ról szeptember 15-én közöl többet az Activision Blizzard, a Modern Warfare II pedig október 28-án indul PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu