New Tales from the Borderlands: újabb szivárgás a terjeszkedő Embracer környékéről

Az Embracer Group a minap jelentett be további felvásárlásokat (nem véletlenül írtuk már több éve, hogy érdemes lesz rájuk figyelni), de most a konglomerátum foghatja a fejét. Egy nap alatt két komoly bejelentés szivárgott ki tőlük!

 

A Dead Island 2 szivárgásáról ma már szó esett, de itt van egy másik az Embracer Grouptól, ugyanis hozzájuk tartozik a Gearbox Software, igaz, a New Tales from the Borderlands kiadója a Take-Two, pontosabban a 2K lesz. A játék jellemzése mellett az is kiszivárgott az Amazon jóvoltából, hogy mit kapnak az előrendelők még úgy is, hogy a link már nem él. Az előrendelők az Adventure Capital Packot kapják (Anu, Octavio és Fran karaktereknek kozmetikus tárgyak, 10 ezer játékon belüli pénznem, FL4K Vaultlander).

A játék jellemzése szerint a könyörtelen céges vezető urak ellen küzdünk a narratíva vezérelte kalandban a folyamatosan háború által sújtott Prometheában. Anut, Octaviót és Frant irányíthatjuk az életük legrosszabb napja során. A három szerethető pancsernek segítenünk kell, hogy megváltoztathassák a világot (meg talán meg is menthetik). Egy bolygó szintű invázióról van szó, a vault szörnyetege könyörtelen, és a kapitalizmus is felüti a fejét a játékban, ami filmszerű lesz, és rajtunk áll, hogy mi lesz a következő lépés. A Borderlandshez illően őrült stábra kell felkészülni (köztük lesznek bérgyilkos robotok és beszélő fegyverek is). Itt az ideje a vállalati kihasználás és mohóság ellen felállni és harcolni.

Anu egy tudós, Octavio, a testvére inkább utcai harcos, míg Fran egy tüzesebb karakter. Egyiküknek sincs már veszíteni valója, és az öt részes történetben megfordul a sorsuk. Nem csak a Vault Hunterek, psychók és a fegyverkereskedő vezérigazgatók otthona ez a terület, ugyanis sok civil is van, akik csak túl szeretnék az egészet élni. Az új karakterek mellett ismerős arcok is lesznek. A döntéseink váratlan módon is befejezhetik a történetet, legyen szó Anu elképzeléséről (egy univerzum, ahol nem csak fegyverekkel kereskednek), Octavio álmairól (hírnév és siker), vagy Fran bosszúállással kapcsolatos terveiről.

A szivárgás szerint a New Tales from the Borderlands október 21-én jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Bejelentés a Gamescomon…

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu