A Sandman: Az álmok fejedelme bónusz kétrészes epizódot kapott a Netflixen [VIDEO]

MOZI HÍREK – Sandman: Az álmok fejedelme története még nem ért véget…

 

Remek hír a Sandman: Az álmok fejedelme rajongóinak, ugyanis most egy bónusz kétrészes epizód landolt a Netflixen. Ez azt jelenti, hogy a nézők máris újra elmerülhetnek a szerző Neil Gaiman Morpheus és a Végtelenek álomvilágában. Az epizódhoz, amely az Ezer macska álma a 18. részből (The Sandman #18) és a 17. részből (The Sandman #17) származó Calliope-ot adaptálja, most a The Sandman hivatalos Twitter-fiókján keresztül jelent meg egy trailer. Nézd meg, mi vár rád, ha megnézed az alábbi trailert.

Az Ezer macska álma egy kiscicát követ, akit, miután gazdái elaludtak és egyedül maradt, egy fajtiszta sziámi által vezetett macskagyülekezethez visznek. Ott a sziámi macska elmeséli a csoportnak az Álmodozás felfedezéséről és az Álmok Macskájával való találkozásáról szóló történetét.

A Homokember többi részétől eltérően az Ezer macska álma lenyűgöző animációval lett elképzelve, és Hisko Hulsing rendezte. A macskás mese, amelyben Tom Sturridge játssza Álom szerepét, sztárszereplőket gyűjtött össze, hogy életre keltse a macskákat: Sandra Oh mint „A próféta”, Rosie Day mint „A cirmos cica”, David Gyasi mint „A szürke macska”, Joe Lycett mint „A fekete macska”, Neil Gaiman mint „Varjú/Koponyamadár”, James McAvoy mint „Aranyhajú ember”, David Tennant mint „Don”, Georgia Tennant mint „Laura Lynn”, Michael Sheen mint „Paul”, Anna Lundberg mint „Marion”, Nonso Anozie mint „Wyvern”, Diane Morgan mint „Griffmadár” és Tom Wu mint „Hippogriff”. ”

„Arra törekedtünk, hogy az „Ezer macska álma” animációs változatát a lehető legmegbabonázóbbá és hipnotikusabbá tegyük, felhasználva a valódi olajfestmények vászonra festett varázsát” – mondta Hulsing az epizódról egy sajtóközleményben. „A festményeket klasszikusan rajzolt 2D-s animációval kombináltuk, amelynek alapja a telepatikus macskák realisztikus 3D-s animációja, hogy egy olyan trippes világot hozzunk létre, amely egyszerre földhözragadt és álomszerű. A londoni Untold Studios készítette a macskák lélegzetelállító 3D animációját. A csodálatos 2D animációt, az olajfestményeket és a stilizálást az amszterdami Submarine Studiosban készítették.”

 

A Homokember kétrészes epizódja már megtekinthető a Netflixen

 

A The Sandman új, meglepetésszerű epizódjának második része a Calliope címet viseli, és egy múzsáról szól, akinek titokzatos története van Morpheusszal. A Louise Hooper által rendezett epizód főszereplői Melissanthi Mahut mint „Calliope”, Arthur Darvill mint „Richard Madoc”, Nina Wadia mint „Fate Mother”, Souad Faress mint „Fate Crone”, Dinita Gohil mint „Fate Maiden”, Kevin Harvey mint „Larry”, Amita Suman mint „Nora” és Derek Jacobi mint „Erasmus Fry”.

A Homokember először viszi filmvászonra Neil Gaiman korszakalkotó szerző grafikus regényét, bemutatva egy másik világot, amely mindannyiunkra vár, amikor becsukjuk a szemünket és elalszunk – egy helyet, amelyet Álomvilágnak hívnak, ahol a Homokember, az Álmok Ura (Tom Sturridge) ad formát legmélyebb félelmeinknek és fantáziáinknak. Ám amikor Álom váratlanul elfogják és egy évszázadon át fogva tartják, távolléte olyan eseménysorozatot indít el, amely mind az álomvilágot, mind az ébrenléti világot örökre megváltoztatja.

A Tom Sturridge, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Gwendoline Christie, Boyd Holbrook, Charles Dance, Jenna Coleman, Vivienne Acheampong, David Thewlis, Sanjeev Bhaskar és Asim Chaudhry főszereplésével készült Sandman: Az álmok fejedelme a hónap eleji bemutató óta hatalmas népszerűségnek örvend.

A Sandman: Az álmok fejedelme kétrészes bónusz epizódja már csak a Netflixen streamelhető.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu