Days Gone: a játék alkotóinak választása, Sam Witwer nem lesz a főszereplő!

MOZI HÍREK – A franchise (most már mondhatjuk ezt, hiszen a PlayStation 4-re és PC-re elérhető játék mellett filmes adaptáció is készül) két alkotója szerint a Sony nem választott megfelelően.

 

A minap már beszámoltunk arról, hogy a Sony filmadaptációt készít a korábban Eidetic néven a Bubsy 3D után a Syphon Filter-sorozatot, majd Bend Studioként a Days Gone-t megalkotó csapat jelenleg legújabb játékáról. Erről részletesben itt írtunk, de vannak fejlemények, ugyanis a játék két alkotója, John Garvin, illetve a stúdiótól való távozása után a Sony irányába erősen kritikus Jeff Ross is véleményt alkotott a főszereplőt, Deacon St. John-t megformáló színész választásáról.

A Days Gone főszereplője egy skót színész, Sam Heughan lesz. Őt az Outlander nevű sorozatból ismerhetjük (Diana Gabaldon könyvsorozatából; magyarul a könyvei Az idegen címen futnak, a sorozatból pedig valószínűleg nincs szinkronizált kiadás…). De Garvin és Ross nem ítéli el Heughan-t. A párosnak nincs vele bajuk, hanem pusztán úgy vélik, hogy lenne egy másik színész, aki szakasztott képmása Deacon St. Johnnak, így szerintük a Sony-nak kapóra jöhetne, ha Heughan helyett Sam Witwer alakítaná meg a Days Gone főhősét.

Garvin a Twitteren egy egyszerű „This”-szel (amit magyarul egyetértésként kezelhetünk ebben a kontextusban) posztolta újra, amit Ross írt. Ross úgy gondolja, hogy abszolút nevetséges, hogy nem Witwer kapta Deacon St. John szerepét, mert fizikailag is hasonlít rá, kinézetben sincs messze a karakteről, továbbá (és itt szó szerint idézzük Ross kommentjét) „ki____ottul jól alakít”. Witwer amúgy több TV-sorozatban szerepelt (Grimm, Being Human [magyarul „- Emberbőrben” plusz névvel…], Supergirl, de a The Walking Dead első évadjában is volt egy rövid kameója).

Ebből az jött át számunkra, hogy a Sony egyszerűen nem konzultált a játék alkotóival az adaptációról. Nem kérdezte meg a cég Garvint és Ross-t arról, hogy szerintük ki lenne ideális főszereplő, így a Sony lényegében semmibe vehette a párost, akik biztos azonnal Witwert nevezték volna meg…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu