Vince Gilligan, a Breaking Bad és Better Call Saul alkotója rejtélyes sci-fi sorozatáról beszélt: most nem egy antihős lesz a középpontban!

MOZI HÍREK – Vince Gilligan a Breaking Bad és a Better Call Saul után következő sorozatáról árult el kulisszatitkokat, amely sci-fi témájú.

 

A Breaking Bad és a Better Call Saul alkotója, Vince Gilligan újabb információkat cikázott ki a következő tévésorozatáról. Ahogyan azt már korábban is pletykálták, Gilligan következő sorozata nem a Breaking Bad/Better Call Saul univerzumban fog játszódni, hanem egy új világban játszódó sci-fi sorozat lesz.

Ezt, és még többet is megerősített a Rich Eisen show-ban való megjelenése során. Gilligan azt is megerősítette, hogy következő projektje, amelyet most dob fel a stúdióknak, nem egy antihősre fog koncentrálni, mint a Breaking Bad és a Better Call Saul tette.

„Inkább olyan valakire összpontosít, akinek vannak problémái, durva élei, de alapvetően hősies próbál lenni. Kicsit szemérmes vagyok” – mondta Gilligan.

Arra az egyenes kérdésre, hogy az új sorozat egy sci-fi projekt lesz-e, ahogyan arról pletykáltak, Gilligan azt mondta, hogy ez lényegében igaz. „Számomra inkább allegorikus, de igen, nyugodtan mondhatjuk, hogy sci-fi” – mondta.

Ennyit mondott Gilligan az új sorozatról. Bármi is lesz a sorozat, a Sony Pictures TV-től fog érkezni, amely legalább 10 millió dollárt fizet Gilligan-nek, hogy a Breaking Bad és a Better Call Saul sikere után a cégnél maradjon.

Egy korábbi jelentés szerint Gilligan új sorozata inkább ahhoz a típusú munkához fog hasonlítani, amit évekkel ezelőtt az X-aktáknál végzett. Az új sorozat állítólag „az emberi állapotra” fog fókuszálni.

Úgy írták le, mint egy „kevert, földhözragadt drámát”, ami hasonló a The Twilight Zone-hoz. Állítólag a Földön fog játszódni, miközben „egy váratlan, meglepő módon” egy kicsit „feldobja” azt.

Ami a Breaking Bad-univerzum további spinoffjait illeti, Gilligan azt mondta, hogy „soha ne mondd, hogy soha”, de egyelőre „egy cseppnyi terve sincs” arra, hogy bármi mást csináljon a Breaking Bad világával.

Gilligan azonban azzal viccelődött, hogy talán visszatér a Breaking Bad-univerzumba, „ha az új sorozattal szétrúgják a seggem”.

A Breaking Bad 2013-ban fejezte be öt évadot, a Better Call Saul pedig hat évad után ebben a hónapban ért véget.

Forrás: Gamespot

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu