A Sárkányok háza sztárja, Milly Alcock elárulta, szerinte mi a Trónok harca sikerének titka

MOZI HÍREK – Milly Alcock nagy rajongója volt a Trónok harca nyolc évadán átívelő főszereplő-mészárlásnak.

 

 

Milly Alcock a Sárkányok házában nem mást alakít, mint Rhaenyra Targaryent, a Vastrón jelenlegi örökösét. Bár pozíciója nem biztos, hogy túl sokáig tart, a színésznő tisztában van vele, hogy a sorozat veszélyes tétje része annak, ami Westeros világát olyan csábítóvá teszi.

George R. R. Martin az A Song of Ice and Fire (A tűz és jég dala) című fantasy-regényfolyam szerzője, amelyből a Trónok harca adaptáció készült, és ő teremtett precedenst a főszereplők halálaival kapcsolatban. 2011 előtt ritkán láthatott a közönség olyan sorozatot, amely főszereplőként kezel olyan karaktereket, akik végül idő előtt távoznak hátborzongató, sokkoló halállal. Az első évad utolsó előtti, Baelor című epizódjában láthattuk, ahogy a sorozat főszereplőjét és hősét, Ned Starkot (Sean Bean) Joffrey Baratheon (Jack Gleeson) parancsára lefejezik.

Ez megalapozta a sorozat hátralévő részét, amelyben számtalan karakter hullott el méregtől, véres csatában vagy gonosz árulás következtében.

Ha valami, akkor a Trónok harca következetesen az ikonikus haláljelenetek miatt volt emlékezetes, és Milly Alcock is egyetért ezzel.

A Sárkányok háza sztárja a TheWrapnek adott interjújában beszélt arról, hogy mennyire szereti a Trónok harca sorozatot, és hogy szerinte miért volt olyan hatalmas siker a sorozat. Miközben Milly Alcock az HBO fantasy-sorozatában betöltött kiemelkedő szerepére készült, a George R. R. Martin által alkotott világ tanulgatása közben talált rá időt, hogy a GOT-ot nézegesse. Elmondása szerint hamar rájött arra, mi is a széria fő vonzereje.

„Ez egy olyan okos sorozat. Senki sincs biztonságban.”

„Azt hiszem, ez olyasmi, amit a nézők sokszor nem kapnak meg. A fejünkben ott motoszkál a gondolat, hogy >>Ó, nem fogják megölni a főszereplőt…<<. A Trónok harca szereti ezt a fejére állítani, ezért is imádtam. Azt gondoltam: >>Senki sincs biztonságban.<< Minden alkalommal felülmúlta az elvárásaimat.”

Egyelőre kérdéses, hogy vajon képes lesz-e a Sárkányok háza felnőni elődjéhez, és olyan emlékezetesen borzalmas eseményeket bemutatni, mint a Vörös Nász – mi mindenesetre optimistán várjuk a további epizódokat.

Forrás: TheWrap

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu