Breaking Bad Nintendo-rajongói videó: Walt és Jesse a Mario Kartban száguldozik! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Breaking Bad főszereplője: Walt vezet, de mi lesz, ha Jesse kék kagylót szerez?

 

A Breaking Badben szereplő Walter White (Bryan Cranston) és Jesse Pinkman (Aaron Paul) ingatag együttműködése új csúcsokat ér el egy új rajongói videóban, amely a popkultúra legnépszerűbb metamfetaminos szakácsait egy videojátékba helyezi. A videó kreatív szerkesztés segítségével a Nintendo Wii Mario Kart Wii című játékának felvételeit használja fel, amelyeken Walt és Jesse a hírhedt pályán, a Rainbow Roadon versenyeznek. A klip vírusként terjedt el, miután Chiptuner feltöltötte a YouTube-ra, és alább te is megnézheted a videót.

Bár a Breaking Bad 2013-ban véget ért, Walt és Jesse az utóbbi időben ismét reflektorfénybe került, miután mindkét karakter feltűnt a Better Call Saul című előzménysorozat utolsó évadában. Mivel új sorozat nincs készülőben, jó eséllyel utoljára láttuk ezeket a karaktereket a Breaking Bad világában. Az internetnek köszönhetően azonban Walt és Jesse örökké élni fog a Breaking Bad popkultúra történetében elfoglalt helye révén, hiszen a fentihez hasonló új videók továbbra is a dinamikus duót ünneplik.

Albuquerque városa is bekapcsolódott a Breaking Bad ünneplésébe, méghozzá igen nagyszabású módon. Bronzszobrokat állítottak Waltnak és Jesse-nek a városban, még a fiktív drogdílerek „dicsőítésével” kapcsolatos kritikák közepette is. A városban azonban sokan vannak, akik nagyon hálásak a sorozat gyártásáért, hiszen a sorozaton és annak spinoffján való munka évekig nagyon hasznos volt Albuquerque lakosainak. Mindenesetre a szobrok minden eddiginél nyilvánvalóbbá teszik, hogy a Breaking Bad mindig is nagyra fog tartani.

Vicces elképzelni Waltot és Jesse-t a Mario Kart Wii-ben, de a múltban valóban történtek erőfeszítések, hogy a Breaking Bad kapjon egy legitim videojáték-adaptációt a Grand Theft Auto mintájára. Nemrég a készítő Vince Gilligan az Inside the Gilliverse podcastben elárulta, hogy többször is megpróbált egy szolid videojátékot fejleszteni a sorozat alapján, de sokkal nehezebb volt, mint amire számított, így a játék sosem valósult meg úgy, ahogyan azt remélte.

„Már a korai időszakban [folytak videojátékkal kapcsolatos megbeszélések]” – mondta. „Nem vagyok egy nagy videojátékos, de hogyhogy nem ismered a Grand Theft Auto-t? Emlékszem, azt mondtam… ‘Kié a Grand Theft Auto? Nem kaphatnátok egy modult? Nem lehet egy Breaking Bad [játék]?’ Számomra még mindig van értelme. Ez soha nem valósult meg.”

Érdekes, hogy Gilligan azt mondja, hogy egy videojátéknak még mindig „van értelme” számára, most, hogy a Better Call Saulnak vége. Még ha a közeljövőben nem is lesz ebben a világban játszódó tévésorozat, talán egy videojáték-spinoff még mindig érkezik majd egy nap.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu