Brendan Frasert akár még Oscarra is jelölhetik a The Whale miatt?!

MOZI HÍREK – A The Whale (A bálna) nagyon jó fogadtatásban részesült az első vetítéseken, egyesek szerint a film akár Brendan Fraser első Oscar-jelölését is hozhatja.

 

 

A veterán színész, Brendan Fraser játszott már néhány nagyon sikeres filmben, de Oscar-díjra még nem jelölték a Múmia sztárját. Kiváló színészként Fraser az elmúlt években már kapott elismerést a díjátadókon, hiszen a Saturn Awards, a Teen Choice Awards, a Screen Actors Guild Awards és még sok más díjra jelölték. Nemrégiben a TIFF Tribute Awards-on elnyerte a színészi díjat a The Whale című új Darren Aronofsky-filmben játszott szerepéért.

A The Whale első vetítéseiről az a hír járja, hogy a film hihetetlenül jó, ami részben Fraser alakításának köszönhető.

A szerethető sztár egy 270 kilós remetét alakít, aki egészségügyi problémái közepette reméli, hogy újra kapcsolatba léphet lányával (Sadie Sink). Egyesek már odáig mentek, hogy Frasert Oscar-díjra fogják jelölni, mivel a filmben nyújtott alakítása ennyire jó, és talán új karriercsúcsot jelent a színész számára. Egyesek szerint Aronofsky és Sink is kaphat jelölést. Ez a felvetés Fraser sok rajongóját boldoggá tette, hiszen végre eljöhet az ideje, hogy az Oscar-díjátadón is feltűnhessen kedvencük.

„Az emberek úgy jöttek ki A The Whale vetítéséről, hogy csak dicsérő szavakkal illették Brendan Frasert és Sadie Sinket. Mindkettőjük Oscar-díjátékairól spekuláltak” – áll az egyik tweetben. „Izgatott vagyok. Amikor Aronofksy sikeres, akkor tényleg sikeres. Ő Hollywood egyik nagy 21. századi tragédia-szerzője.”

„Az a tény, hogy Brendan Fraser Oscar-díja valódi lehetőség, és nem csak egy vágyálom, ŐSZINTE örömforrás volt számomra. Annyira örülök neki” – írja Adriano Caporusso filmkritikus a Twitteren.

„Abszolút izgatott vagyok, hogy Brendan Fraser a #Venice79-ről kapja az elismeréseket” – tweeteli egy harmadik Fraser-rajongó. „Egy férfi, akiért csorgott a nyálam A múmiában, akivel együtt nevettem Az őserdő hősében, és akinek drukkolni fogok, ha eljön az Oscar ideje a The Whale-ben.”

A The Whale 2022. december 9-én kerül az amerikai mozikba. A magyar premier dátumáról egyelőre nincs információnk.

Forrás: Nacionflix

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu