[SOP] Like a Dragon: Ishin! – az új Yakuza-játék a múltba vezet majd, íme az előzetes! [VIDEO]

A Like a Dragon: Ishin!, az eredeti Yakuza (Ryu ga Gotoku) remake-je 2023-ban érkezik és az 1860-as Japánba kalauzol majd minket.

 

 

A PlayStation State of Play érdekes bejelentésekkel kecsegtet, hiszen a Like a Dragon: Ishin!, hasonlóan a szintén frissen bejelentette Rise of the Roninhoz, a feudális Japán, az Edo-korszak végóráinak idején engedi szabadon a játékosokat, hogy rendet tegyenek – vagy éppen elhozzák az új rendet – a felkelő nap országába.

Az Like a Dragon: Ishin! 2023 februárjában jelenik meg PC-re és konzolokra.

A Like a Dragon: Ishin! az 1860-as évek Kyo-jában (ami Kyoto fiktív változata) játszódik, állandó küzdelemben, ahol a főhős örökre meg akarja változtatni Japán történelmét. Kardforgatásunkkal kell csatlakoznunk a forradalomhoz egy intenzív történelmi kalandban, amely gyors tempójú harcával igyekszik magával ragadni minket. Főszereplőnk Sakamoto Ryoma, egy történelmi személyiséggé váló hős.

A címet a Ryu ga Gotoku Studio fejleszti, a SEGA adja ki, és 2023 februárjában érkezik. Története során először az Unreal Engine 4-gyel fejlesztik, „lenyűgöző grafikai minőséget hozva”. Ez új textúrákat és más grafikai részleteket szabadít fel, amelyek a PlayStation blog szerint csodálatos történetet varázsolnak majd.

 

 

 

 

A játék grafikus motorja az Unreal Engine 4.

A Like a Dragon: Ishin!-ben különböző harci stílusokat próbálhatunk ki, lenyűgöző akcióval. Lehetőség lesz halálos pengével vagdosni az ellenséget, miközben kardforgató vagy revolverhős stílust használunk. Sőt a kettő kombinációjaként a „Wild Dancer” stílussal is dühönghetsz, csontot repesztve, koponyákat betörve.

A játékban szerepet kap az idézés is. Ebben az esetben az állat, ami társaságunk lehet egy tigris, hogy széttépje az ellenséget. Kitérnek arra is, hogy lesznek különböző minijátékok, de további részleteket még nem árultak el.

Annyit tudunk, hogy a Like a Dragon: Ishin! 2023 februárjában érkezik PC-re, PlayStationre és Xboxra.

Forrás: PlayStation.Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu