Need for Speed: Unbound – napokkal a premier előtt szivárgott ki a megjelenés dátuma! [VIDEO]

Egy friss szivárgásból kiderült a Criterion Games következő Need For Speed címének megjelenési dátuma, és a készülő játék meglepő művészeti stílusába is bepillantást nyerhettünk.

 

 

Egy friss szivárogtatás látszólag megerősíti, hogy az EA Need for Speed: Unbound idén decemberben érkezik. A hírek szerint a brit Criterion Games stúdió fejlesztésében készülő játék lesz a stúdió első Need for Speed játéka a 2013-as Rivals megjelenése óta.

A legújabb szivárgás a Gematsu jóvoltából érkezett, aki kiszúrta a Need for Speed: Unbound terméklistáját a Neowing japán kiskereskedelmi weboldalon.

A feltehetően túl korán felkerült oldalon a játék megjelenési dátuma 2022. december 2., PlayStation 5-re. Xbox Series X/S vagy PC-s megjelenésről nincs szó, ami ellentmondani látszik a korábbi kiszivárogtatásoknak. Valószínűnek tűnik azonban, hogy a Neowing egyszerűen nem forgalmazza a többi verziót. Arra sincs utalás, hogy a játék a korábbi konzolgenerációra is megérkezne.

A játék megjelenési dátumának megerősítése mellett a terméklistában néhány képernyőfotó is helyet kapott a készülő Need for Speed: Unboundról. A négy kép sajnos kissé alacsony felbontású, de láthatjuk, hogyan néz majd ki az új játék. A korábbi részek, mint például a 2019-es Need for Speed: Heat általában a lehető legnagyobb mértékben törekedtek a fotórealizmusra. Az Unbound azonban más megközelítést alkalmaz, a realisztikus autókat és környezetet anime vagy képregény ihlette karakterekkel és vizuális effektekkel kombinálja.

A kiszivárgott képekre adott Twitter-reakciók kifejezetten vegyesek voltak.

Néhány rajongó elégedettnek tűnt a készülő Unbound cel-shaded elemeivel. Mások jóval kevésbé voltak lelkesek, egyes rajongók szerint a játék így túlságosan hasonlít a Fortnite-ra. Mások szarkasztikus poénokkal reagáltak a „ez biztosan egy dizájn” vonalon. Néhány kommentelő még az egymásnak ellentmondó válaszokat is tudomásul vette.

Függetlenül attól, hogy a rajongók mit gondolnak a grafikai dizájnról, legalább jó, hogy kaptunk egy megjelenési dátumot. Addig is a rajongóknak ott van a hivatalos leleplezés, amire várhatnak. Az Unbound közelgő trailerének premierje október 6-án, délelőtt 11 órakor lesz a játék hivatalos YouTube-fiókján (lásd lentebb). Remélhetőleg a rajongók így jobban megismerhetik a készülő játékot.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu