Nem akárki állítja most, hogy több Silent Hill játékot is fejlesztenek!

Christophe Gans, az első Silent Hill film rendezője szerint több Silent Hill játék is fejlesztés alatt áll. Az elmúlt évek Silent Hill-projektekről szóló pletykái ellenére ez egy olyan forrás, amelyre a rajongóknak érdemes odafigyelniük.

 

Nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja, tartja a mondás, hiszen nemrég megerősítették, hogy Dél-Koreában minősítettek egy Silent Hill játékot. Bár ez a titokzatos új Silent Hill-játékot eddig mindenféle teasing vagy bejelentés tekintetében titokban tartották, ez mégis egy közelgő Silent Hill-kiadást sejtet, ami okot ad az izgalomra a franchise rajongóinak. Először azt gyanították, hogy egy mobiljátékról van szó, de a Gemantsu szerint valójában egy Silent Hill című konzoljátékról van szó: The Short Message, amelyet állítólag az Uniana ad ki. A rajongóknak érdemes lesz nyitva tartaniuk a szemüket és a fülüket, ha az elkövetkező hónapokban bármi hivatalosat is megtudnak, különösen, ha az első Silent Hill-film rendezőjének legutóbbi nyilatkozatai is mondanak valamit.

A Christophe Gans-szal készült francia interjúban a rendező nem csak egy, hanem több, fejlesztés alatt álló Silent Hill-projektről is nyilatkozott. A rendező korábban már ugratott egy másik Silent Hill-filmet, amin dolgozik, és ezen keresztül állítólag együttműködik a SIlent Hill csapatával. Ez minden bizonnyal súlyos olaj a tűzre, ami a folyamatos Silent Hill pletykamalom, amely több fejlesztés alatt álló Silent Hill projektből áll, beleértve nem csak a nemrég minősített játékot, hanem a Steamre visszatérő klasszikus Silent Hill játékokat is.

„Együtt dolgozom a Silent csapattal, az eredeti alkotókkal a Konaminál, több játék van fejlesztés alatt, ahogy beszélünk, több csapat dolgozik rajta, egy nagy sor játékkal, újraélesztik a franchise-t. Azt hiszem, nagyon lenyűgözte őket a Resident Evil remake-ek sikere, amelyek nyilvánvalóan kivételes játékok.”

Az egyik másik pletyka, ami keringett, a Silent Hill 2 remake-je, amit állítólag a Bloober Team készít, amelynek egy koncepcióépítésnek tűnő képei kiszivárogtak a netre. A Silent Hill-rajongóknak érdemes némileg fenntartásokkal kezelniük ezeket a pletykákat, bár valószínű, hogy legalább egy Silent Hill-projekt készül. A Game Awards lehet az egyik érdekes terület, hiszen az lenne a valószínűsíthető helyszín, ha valamilyen formában még 2022 vége előtt felbukkanna.

A Silent Hill újjáélesztése mellett és ellen is szólnak érvek, különösen a Konami eddigi eredményeit figyelembe véve. A Capcom által készített Resident Evil remake-ek közelmúltbeli kritikai és pénzügyi sikere miatt azonban érthető, hogy a Konami miért szeretné újra megmártózni a videojátékokban, és egy tehetséges, a franchise-t értő és tisztelő fejlesztőcsapat alatt talán nem is olyan rossz ötlet.

Forrás: GameRant

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu