Need for Speed Unbound: újabb technikai részleteket árultak el a fejlesztők!

Az Electronic Arts és a Criterion Games nyilatkoztak a Need for Speed Unbound technikai specifikációiról az aktuális konzolgeneráción, és sok minden másról is.

 

 

Hónapok óta tartó zúgolódás és félig-meddig hihetetlen pletykák után a Need for Speed Unbound néhány napja kapta meg a hivatalos leleplezést, amely az NFS stílusú versenyzés új korszakát ígéri a franchise minden rajongójának. A játék sajátos vizuális stílusa segít majd kitűnni a piacon, a fejlesztők ígérete szerint pedig minden platformon nagyon jól fut majd.

A Need for Speed Unbound leleplezésével kapcsolatos egyik legnagyobb meglepetés a játék esztétikai stílusa volt, amely a cel-shaded médiából, sőt, talán még az anime-ból is merít.

A fejlesztők most hivatalosan is megerősítették, hogy az Unbound továbbra is a Frostbite motoron fog futni, és hogy az Xbox Series X és PlayStation 5 konzolokon is az aranyat érő 4K/60 FPS szabványt célozza meg. Érdemes kiemelni, hogy konkrétumokat nem árultak el arról, hogy az Unbound hogyan teljesít majd Xbox Series S-en.

Az Xbox Series S felhasználóknak valószínűleg nincs okuk az aggodalomra, még ha a konzolt látszólag figyelmen kívül is hagyták az Unbound teljesítményével kapcsolatban, a jó hír az, hogy a játékosok a Game Pass Ultimate segítségével kipróbálhatják az NFS Unboundot. A játék elődje, a Need for Speed Heat ugyanezt a Frostbite motort használva minden téren meglehetősen jól teljesített. Az Unbound valószínűleg követni fogja ezt a példát, és mivel a fizika minden eddiginél magasabb képkockasebességgel fut, a játék számos autóját minden korábbinál élvezetesebb lesz vezetni.

A Criterion fejlesztői továbbra sem kommentálták a Need for Speed Unbound teljes autó-listáját, amelyből úgy tűnik, hiányzik néhány fontos típus és gyártó.

Azt azonban megígérték, hogy az új és továbbfejlesztett fizika implementációnak köszönhetően sokkal könnyebb lesz érezni a különbséget például egy magas kategóriás Lamborghini és egy széria Hyundai vezetése között.

Most, hogy a Need for Speed Unbound anime elemeiről szóló pletykák megerősítést nyertek, különösen érdekes lesz látni, hogy a játék hogyan néz ki és hogyan érzi magát mozgásban. Bár az arcade versenyjátékok gyakran kacérkodnak alternatív vizuális stílusokkal, az olyan bevált IP-k, mint a Need for Speed, ritkán hajtanak végre ilyen masszív vizuális változásokat egyik epizódról a másikra. Ez önmagában is segíthet abban, hogy az Unbound nevet szerezzen magának, miután december 2-án a boltokba kerül.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu