Star Citizen Squadron 42: kilenc percnyi játékmenet szivárgott ki! [VIDEO]

A Cloud Imperium Games (innentől csak CIG) egyjátékos projektje bár még mindig nem rendelkezik megjelenési dátummal, már most láthatunk belőle valamit, igaz, nem éppen hivatalos módon.

 

Az MMO irányba tartó Star Citizen, illetve annak egyjátékos része, a Squadron 42 is készül, készül, mi meg ki tőlük, hogy még mindig megközelítőleges időponttal sem rendelkezik a játékpáros még annak ellenére sem, hogy forintokban számolva több milliárddal dobták már meg a közösségi finanszírozás keretein belül a türelmes játékosok a CIG-et. A stúdió nem kíván semmit sem mutatni a játékból, de most a játék engine-jében futó játékmenet jutott ki az internetre.

A Star Citizen mindkét térfele fejlesztési pokolban van, de a belső használatra szánt felvételből láthatjuk a Squadron 42 állapotát. Júniusban ebből már megjelent egy alfa PC-n, szóval még nincsen bétában sem a játék, amiből nem előre renderelt felvételek tekinthetők meg, és nem olyan anyag látható, amit a CIG marketing céljából hozott csak létre, A Star Citizen egyik űrhajójában a vége felé valamiféle valós játékmenet is van, ám a bökkenő a frame rate itt (mondjuk ki: szaggat a játék, ezen még biztosan lesz mit javítani), de az érdekesség a videó leírásában van. Itt a feltöltő azt írja, hogy tavalyi felvételekről van szó. A rövid játékmenet legalább ígéretes.

De vajon mi minden történhetett az utóbbi 10-12 hónapban? Lett teljesítménybeli finomhangolás, történt grafikai tuning? Milyen rendszerekre koncentrált a CIG? Ezeket nem tudjuk megválaszolni, ugyanis a játékról a cég mélyen hallgat, és nem lenne nagy meglepetés az sem, ha az év végéig a CIG nem is fog mondani semmit sem. Csak ezzel egy probléma van: a türelem idővel elfogy, és nem mindenki fogja kivárni a további éveket, mire a Star Citizen és a Squadron 42 megjelenik.

Azt se felejtsük, hogy a Star Citizen sokkal több rendszert és technológiát követel az MMO műfaj miatt… úgyhogy ha a Squadron 42 ilyen lassan halad, a Star Citizen még ennél is lassabb tempót mutathat fel fejlesztésében.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu