Jutalmak járnak, ha egymáshoz kötjük Steam- és PlayStation Network-fiókunkat!

A Sony lassan elkezdik komolyan venni a PC-seket. Ennek is eljött az ideje…

 

Először a Marvel’s Spider-Man Remastered v1.1006.0.0 frissítésével jött el az, hogy a Steam- és a PlayStation Network-fiókunkat egymáshoz köthetjük, de most a PlayStation hivatalos weboldalán is elérhetővé vált a Steam-PSN integráció, amivel a PlayStation Studios, azaz a first-party játékokban nem részletezett jutalmakat kaphatunk. Vagy egy Sony-fiókot kell a PlayStation Networkre csinálnunk, vagy be kell lépnünk a már létező PSN-fiókunk felhasználónevével és jelszavával. Az új fiók regisztrálása során aktiválhatjuk az emailes és konzolos üzeneteket, a már létező fiókok esetében a fiók beállításai között az értesítések fülön lehet ezt bekapcsolni. A játékokban a fiókok egymáshoz kapcsolása közvetlenül történik. Lefordítva közöljük a kérdezz-feleleket (ez nálunk nem tűnt fel a magyar weboldalon… érdekes):

 

Milyen előnyökkel jár a PlayStation Networkre való bejelentkezés PC-n?

Ha bejelentkezel a PSN-be a PC-n, hozzáférhetsz az egyedi bónusztartalmakhoz, kezelheted a kommunikációs preferenciáidat, és megkaphatod a legújabb híreket, frissítéseket és ajánlatokat a játékoddal és más, hamarosan megjelenő PlayStation Studios-játékokkal kapcsolatban PC-n vagy más PlayStation platformokon.

 

Be kell jelentkeznem a PSN-be ahhoz, hogy PlayStation-játékot játszhassak PC-n?

A PSN-be való bejelentkezés nem kötelező, ha PlayStation-játékot játszol PC-n.

 

Minden egyes PlayStation-játékhoz be kell jelentkeznem a PSN-be PC-n?

Nem. Ha egyszer egy játékban már a PlayStation Networkös fiókhoz szinkronizáltál, akkor a többi PlayStation-játékban ez már megtörténik PC-n is.. Ha leválasztod a fiókodat, akkor a többi játékban is le lesz választva.

 

Még nem tudjuk, hogy pontosan melyik játékokban van ott a Steam-PSN linkelés, de a kiemelt képben a Days Gone, a God of War, illetve a 19-én megjelenő Uncharted: Legacy of Thieves Collection látható. A Marvel’s Spider-Man Remastered mellett tehát ez négy játék, de elérhető a Horizon: Zero Dawn Complete Edition, október 27-én jön a Sackboy: A Big Adventure, ősszel érkezik a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales; a Housemarque-tól csak idő kérdése, mire bejelentik a Returnal PC portját, és ki tudja, mi jöhet még…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu