A PlayStation Stars megérkezett Európába – íme minden, amit tudni érdemes! [VIDEO]

Végre, a PlayStation Stars ingyenesen elérhető Európában, így hazánkban is: íme az összes előny a PS4 és PS5 felhasználók számára.

 

 

A PlayStation a felhasználóbarát kezdeményezések híresen nagy pártfogója. PS Pluson túl, amelyet néhány hónapja már élvezhetünk, a PlayStation Stars hűségprogramon is dolgozik, amely a napokban érkezett meg Európába a PS4-re és a PS5-re. A közösség felkészítése érdekében a Sony megosztotta a szolgáltatás első részleteit és gyűjtőpontjait, most pedig a végleges indulásnak köszönhetően még mélyebben elmerülhetünk az előnyökben.

A PlayStation Starsban való részvételhez mindössze egy felnőtt PlayStation Network-fiókra van szükséged.

Kezdve az előnyökkel, a PlayStation Stars felhasználók kétféle jutalmat szerezhetnek majd: hűségpontokat és digitális gyűjthető tárgyakat. A hűségpontokat PSN-tárca-alapokra, PlayStation Store-termékekre és exkluzív gyűjteményekre válthatják be. Emellett a PlayStation Digital Store-on keresztül vásárló PS Plus-előfizetők további pontokat szerezhetnek. Fontos megjegyezni, hogy a program ingyenes, és nem igényel PS Plus-előfizetést, bár a regisztrálni kívánó játékosoknak rendelkezniük kell egy felnőtt PlayStation Network-fiókkal.

Rögtön a gyűjtőpontok természetére térve a Sony már a kezdetektől fogva leszögezte, hogy nem a blokklánc technológiára támaszkodnak. Röviden: a PlayStation történelmét tükröző elemek digitális ábrázolásáról van szó, valamint a játékosok számára felismerhető figurákról. A PlayStation Stars különböző típusú, különböző ritkaságú gyűjtőelemeket tartalmaz, és lehetővé teszi, hogy a PlayStation alkalmazáson belül egy vitrinbe rendezzük őket.

A PlayStation Stars Európában a legvitatottabb ösztönzőt is tartalmazza.

Az eddig elmondottakon túlmenően ki kell emelnünk, hogy a Sony szolgáltatása tartalmazza az egyik olyan szempontot, amely a PlayStation Stars saját területükön történő bevezetése után a legnagyobb figyelmet keltette a japán és az amerikai közönség körében. A legmagasabb, 4. szinthez tartozó előnyről beszélünk, amely elsőbbséget biztosít az ügyfélszolgálattal való csevegés során, amit sok felhasználó tisztességtelen előnynek tekint.

Végül is a Japánban, valamint Észak- és Dél-Amerikában elhangzott panaszok arra emlékeztetnek, hogy nem minden játékosnak van ideje/pénze arra, hogy a konzoljába fektessen. Így a felhasználók kritizálják a PlayStation döntését, hogy kihagyja azokat, akik nem tudnak achievementeket szerezni vagy játékokat vásárolni a digitális boltban, mivel ezek szükséges feltételek a PlayStation Stars legmagasabb szintjének eléréséhez. A japán vállalat egyelőre nem kommentálta az ügyet, de úgy tűnik, hogy ez az előny marad.

Forrás: PlayStation Lifestyle

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu