Project Rene: készül az új The Sims, free-to-play lett a The Sims 4 alapjátéka! [VIDEO]

Az Electronic Arts és a Maxis újgenerációs The Simsszel készül.

 

Kedden volt egy The Sims termékbemutató adás, ahol bejelentették az új játékot, továbbá azt is, hogy a The Sims 4 alapjátéka (kiegészítők nélkül) PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PC-n, Macen, PlayStation 4-en és Xbox One-on free-to-play lett. Lesz a játékhoz két kiegészítő pakk 2023 folyamán is, de a nagyobb fontossággal a Project Rene rendelkezik. Egyedül, vagy közösen is játszhatjuk majd, és az élmény minden platformon (mobilon is!) azonos lesz.

„A következő generációs Sims játékot és kreatív platformot építjük. Új játéklehetőségekkel újragondoljuk az általad ismert és szeretett The Simset. Ez a The Sims jövője, amely a bájos Simek, a hatékony eszközök és a tartalmas történetek alapjaira épül. A kreatív eszközeinkkel kezdjük, amelyek a The Sims DNS-ünk kulcsfontosságú részét képezik. Kísérletezünk azzal, hogy mi az, ami bevált, és hol tudunk továbblépni, hogy minden eddiginél nagyobb rugalmasságot kínáljunk. Azzal kezdjük, hogy nem csak a mintákat és a színeket, hanem a játékban az építkezés és dekoráció során használt tárgyak formáit is megváltoztathatjuk.

A Project Renével szeretnénk megkönnyíteni a közös munkát és a megosztást. Választhatsz, hogy egyedül vagy közeli barátaiddal játszol vagy alkotsz. Ez teljesen a te döntésed. Nem számít, hogy kivel szeretnél játszani, azt szeretnénk, hogy ott játszhass, ahol akarsz. Ez tehát egy korai technológiai teszt arról, hogyan játszhatsz ezzel a játékkal az általad választott és támogatott eszközökön. Ugyanaz az élmény, különböző kijelzőkön,” mondta a projektről Lyndsay Pearson, a The Sims franchise kreatívosa.

Az Electronic Arts a következő néhány év során híreket fog közölni az alakuló projektekről, és majd idővel kisebb csoportoknak korai hozzáférést is biztosít. Ez azt jelenti, hogy 2024 előtt ne nagyon számítsunk a The Sims 5-re (már ha ez lesz a neve… nem lenne meglepő, ha csak The Sims lesz a neve). A célplatformok között megemlítették a mobilt, így fix, hogy az iOS/Android páros is a tervek között szerepel…

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu