Egy új fajra és egy politikai konfliktusra összpontosít a Star Wars: Eclipse?

Az immáron a NetEase birtokába tartozó Quantic Dream játékának háttértörténetéből több részlet is kiszivárgott…

 

A VGC írt arról, amit a paywall mögé tett Sacred Symbols podcaston mondott Colin Moriarty. A Star Wars: Eclipse-et a tavalyi The Game Awardson jelentették be, és állítólag még mindig a fejlesztés kezdetleges szakaszában áll: Moriarty szerint még maga a fejlesztés sem kezdődött el. (Kérdés, hogy a Disney és a LucasFilm Games ezt meddig nézi jó szemmel…?) Aztán több dokumentumról is szó esett. Egyikük a játék főszereplőinek egyike volt, és megemlítik a karakterek ambícióit. A játékot David Cage és a korábbi Quantic Dream-címek vezető írójának tekinthető Adam Williams közösen írja.

„A podcast által látott anyagok egy úgynevezett Project S-t írnak le, ennek főszereplője egy Sarah nevű karakter. Sarah-t egy sportos, 30-as éveiben járó, emberhez hasonló faj tagjaként írják le. Ez a faj a Zaraan birodalom élén áll, és ez egy olyan faj, amelyet a Star Warsban még nem láttunk. Büszke a politikai és katonai agresszióra, és hasonlóan ahhoz, amit a Star Warsban máshol is találunk, a szerepek és felelősségek tekintetében kevés különbség van a férfiak és a nők között. De van egy érdekes csavar: amikor a Zaraanok összeházasodnak, a házasságkötésüknek érdekes katonai következményei vannak, mivel egy együttműködő kormányzati egységgé válnak. Ez azért probléma, mert Sarah, aki fanatikusan hisz a birodalma által rendszeresen tanúsított erőszakban és bűnözésben, egy Xendo nevű karakterhez megy feleségül, aki sokkal lágyabb hangvételű. A játék egy része mintha e két karakter és kapcsolatuk körül forogna,” írja a VGC.

A birodalom nem a Skywalker-korszakban látott Galatikus Császárszágra vonatkozhat, hanem inkább a Zaraan-frakcióra. Itt érdemes kiemelni, hogy a történet nem biztos, hogy megmarad a játék végleges verziójában, ugyanis a Star Wars: Eclipse bejelentése óta finoman szólva semmit sem hallottunk hivatalosan a Quantic Dreamtől ezzel kapcsolatban.

Úgyhogy kiemeljük, hogy mindez nem hivatalos…

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu