A Spotify alkalmazás hivatalosan is megjelenik PS5-re

A Spotify alkalmazás hivatalosan is megkapja natív PS5-ös alkalmazását a meglévő PS4-es verzió frissítésén keresztül, amely már most letölthető.

 

A jelenlegi zenei alkalmazás hivatalos támogatást kapott a PS5-re, ami natív alkalmazássá frissíti azt. Korábban a hivatalos app a PS4-re jelent meg, és ennek értelmében kompatibilis volt a PS5-tel is. Az alkalmazás lehetővé tette a játékosok számára, hogy a játék élvezete közben a háttérben a saját zenéjüket játsszák le a kapcsolódó Spotify-fiókjukon keresztül, és néhány gombnyomással lehetett irányítani.

Annak ellenére, hogy a PS4-es Spotify alkalmazás viszonylag könnyen működött a PS5-ön, a natív verzió nem meglepő. A PlayStationGameSize Twitter-fiókja már egy ideje bejelentette a Spotify natív PS5-alkalmazásának esetleges érkezését. Ez egybeesett azzal, hogy a korábbi konzolok is megkapták az alkalmazás saját natív verzióját.

A PS5 natív Spotify-alkalmazása most egy 40 MB-os frissítés révén elérhetővé vált. Néhány Reddit-felhasználó szerint a frissítés nem hozott drasztikus változásokat a felhasználói felületen vagy bármi másban. Az egyik felhasználó arról számolt be, hogy az alkalmazás használata közben jobban reagáltak a bevitelre, de nem tudta egyértelműen bizonyítani, hogy ez a frissítésnek köszönhető-e. Jelenleg a PS5 Spotify alkalmazással folytatódik a PS4 szoftverek trendje, amelyek könnyen frissíthetők a PS5 verzióra.

A jelenleg elérhető egyik legnagyobb zenei platformként van értelme, hogy a Spotify hibátlanul működjön a modern hardvereken. Bár az alkalmazás nem rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek csak a PS5-re jellemzőek, a jövőben talán lesz valami, ami hozzáadódik. Egy Reddit-felhasználó felvetette, hogy az alkalmazás haptikus visszajelzés-támogatása lehetővé tenné, hogy a felhasználók érezzék a ritmust a kontrollerükben. Egy ilyen funkció nagyszerű lehet azoknak a játékosoknak, akik multimédiás gépként is használják a PS5-öt.

A PS5-nek szerencséje volt, hogy a PS4 életciklusa alatt hatalmas játék- és alkalmazáskönyvtárat tudott magáénak. Miközben más neves címek is kapnak valamilyen PS5-frissítést, jó lenne, ha az olyan alkalmazások is frissülnének, mint a Spotify. A játékosok csak remélni tudják, hogy a PS5 több olyan alkalmazást is kap, amelyek valamilyen natív támogatással rendelkeznek. A Spotify legutóbbi frissítésével csak idő kérdése, hogy a többi, az emberek által nap mint nap használt alkalmazás is megkapja ugyanezt a kezelést.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu