Egy másik álláshirdetés szerint a Sony új stúdiója a Naughty Doggal dolgozik „egy szeretett franchise-on

Úgy tűnik, a playstation új belső csapatot hozott létre az egyesült államokbeli San Diegóban.

 

A Sony új belső fejlesztőcsapata a Naughty Doggal közösen fejleszt egy játékot, amely „egy szeretett franchise-on” alapul – derül ki egy álláshirdetésből.

A hét elején egy állásközvetítő oldalon meghirdetett álláshirdetés szerint a Sony „új belső játékfejlesztő csapatot hoz létre a PSS Visual Arts-szal partnerségben”, a San Diegó-i székhelyű támogató stúdióval, amely nemrég a The Last of Us 1. részéhez járult hozzá.

Az álláshirdetés később azt állította, hogy a be nem jelentett projektet az Uncharted és a The Last of Us stúdióval, a Naughty Doggal együttműködve fejlesztik.

Az álláshirdetés ezen részeit később eltávolították, és a következővel helyettesítették: „A Sony PlayStation új belső játékfejlesztő csapatot épít. Ez ugyanaz a világszínvonalú csapat, amely a The Last of Us franchise-hoz való hozzájárulásáról ismert!”

Most egy másik álláshirdetés is megjelent, amely ugyanabban a San Diego-i körzetben található, mint a Visual Arts. Bár nem tesz konkrét utalást a stúdióra, azt írja, hogy a szerep „egy új PlayStation stúdiónak szól, amelynek székhelye San Diego, CA”.

A továbbiakban azt írja, hogy „jelenleg a Naughty Doggal közösen fejlesztünk egy izgalmas új projektet egy szeretett franchise-ban”.

A PlayStation Visual Arts Service Groupot azzal a céllal hozták létre, hogy a PlayStation néhány legnagyobb franchise-ját fejlessze. Sokáig támogató stúdióként dolgozott olyan sorozatokon, mint a Spider-Man és az Uncharted, de a hírek szerint az utóbbi időben ambíciókat táplált arra, hogy saját projektek élére álljon.

Egy tavalyi Bloomberg-jelentés szerint a Visual Arts szerette volna az első Uncharted-játék újrakevert változatát, de a projektet a jelek szerint túl drágának és időigényesnek ítélték, így figyelmét a The Last of Us idei remake-jére fordította, amelyről úgy ítélték meg, hogy kevesebb kiegészítő tervezési munkát igényel.

Ugyanez a kiadvány azt állította, hogy egy időben egy másik Sony-stúdiót, a Days Gone-t fejlesztő Bendet bízták meg azzal, hogy a Naughty Dog felügyelete mellett dolgozzon egy új Uncharted-játékon.

Egy másik álláshirdetés szerint a Sony új stúdiója a Naughty Doggal együtt dolgozik „egy szeretett franchise-on”.

Újabb jelek utalnak arra, hogy a Sony az Uncharted-franchise újbóli feldolgozását tervezheti. Az év elején a Naughty Dog egyik újonnan kinevezett toborzója azt állította, hogy azért vették fel, hogy „jövőbeli csapatokat építsen nemcsak új címekhez, hanem az Uncharted örökségéhez”.

Az összes alapvető Uncharted-játékot felújították. Az Uncharted: The Nathan Drake Collection (2015), amely az első három játék remasterét tartalmazta, a Sony tulajdonában lévő Bluepoint Games fejlesztette.

A Naughty Dog, amely az Uncharted-sorozat eddigi összes főszereplőjét fejlesztette, nemrég beszélt a fejlesztés alatt álló The Last of Us többjátékos projektjéről, és azt állította, hogy az ugyanolyan nagyszabású lesz, mint bármelyik egyjátékos játékuk.

Forrás: VideoGames Chronicle

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu