Erre is képes a Genshin Impact egy Nvidia GeForce RTX 4090-nel! [VIDEO]

TECH HÍREK – Egy Genshin Impact videón látható, hogy a játék 13K-s felbontásban fut a nemrég megjelent Nvidia GeForce RTX 4090 teljesítményének köszönhetően.

 

 

Egy friss Genshin Impact videó megmutatja, mi mindent tud a játék a megfelelő hardveres támogatás mellett. A cím sikerének egyik titka a grafika, amely cel-shaded renderelési technikát alkalmaz. Ez összhangban van a karakter- és világtervezés általános anime-ihletésű megközelítésével.

A Golden Reviewer nevű YouTube-csatorna által közzétett videó az új RTX 4090 teljesítményét mutatja be a játék 13k-n való futtatásával.

Néhány hozzászóló rámutatott, hogy a felbontás valójában 13K felett van. (Mivel a Render Resolution opció 1,5-re van állítva.) Az új Nvidia GeForce RTX 4090-nek jelenleg vannak problémái. Ilyen például a magas ár és az adapterproblémák. Ugyanakkor nehéz tagadni, hogy elképesztő teljesítménye a grafikus hardverek következő generációját képviseli. A játék grafikai beállításai a közelmúltban a közösség egyik fő témája volt. Ugyanis a HoYoverse úgy döntött, hogy megváltoztatja az anti-aliasing beállításokat.

A Genshin Impact 3.2-es verziója teljesen eltávolította az SMAA-t és a TAA-t egy újfajta renderelési technikával, amely az FSR 2.0 nevet kapta. Ez a FidelityFX Super Resolution rövidítése. A játékosok panaszkodtak, hogy az új FSR 2.0 anti-aliasing technika miatt a játék túl élesnek tűnik, különösen mozgás közben. Néhány rajongó szerint a változás legrosszabb része az, hogy a játékosok csupán aközött választhatnak, hogy az FSR 2.0-t használják, vagy teljesen kikapcsolják az anti-aliasinget.

Bár a közösségnek nem tetszett ez a változtatás, lehet, hogy a fejlesztő ezzel próbálja lassan megoldani a játék egyik legnagyobb problémáját, ami nem más, mint a 60 FPS-es plafon PC-n.

Szerencsére a HoYoverse a jelentős visszhangot követően kiadott egy közleményt. Ebben azt állítják, hogy a jövőbeni Genshin Impact frissítésekben visszahozzák az SMAA-t a játékba. A játékosoknak azonban még mindig nem tetszik az a tény, hogy a történet egyik legepikusabb harcát gyengébb grafikával kénytelenek átélni.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu