Prince of Persia: The Sands Of Time Remake: nem biztató a helyzet

A Ubisoft szerint nem törölték a játékot, de eközben az előrendeléseket mindenhol visszavonták és törölték…

 

A francia kiadó egy kérdezz-feleleket tett közzé a játékkal kapcsolatban, de ez kb. semmit sem mond el. A Prince of Persia: The Sands Of Time Remake nem lett törölve, és továbbra is fejlesztés alatt áll a Ubisoft Montréalnál. Jelenleg a sorozatban semmilyen másik remake nincs tervbe véve. Arról sincs szó, hogy megjelenési dátumot közöljenek, és ha készen állnak, ezt a lemaradásukat pótolják. Mivel nem ismert, hogy mikortól lesz kapható a játék, az előrendeléseket leállították, és visszatérítették a pénzt, ahol erre lehetőségük volt. Pontosan ez tűnik gyanúsnak.

A Prince of Persia: The Sands Of Time Remake 2020-ban lett bejelentve, és a két indiai Ubisoft-stúdió vezette a fejlesztést. Az akkori tervek szerint 2021-ben jelent volna meg a játék, de többször is el lett halasztva, a művészeti stílusába is belenyúltak, majd idén Yves Guillemot, a cég vezérigazgatója átadta a projektet a Ubisoft Montréalnak. A játék kiesett a jelenleg futó üzleti évből is, így március végéig biztosan nem fog megjelenni, sőt, jelenleg még megjelenési időszakkal sem rendelkezik.

A Ubisoftnak több játéka is el lett halasztva. Nem csak a Prince of Persia: The Sands Of Time Remake esetében van körülményes helyzet, ugyanis a The Settlers RTS-t márciusban, az Avatar: Frontiers of Pandorát szeptemberben, illetve két hónappal a megjelenése előtt a Skull & Bones-t is elhalasztotta, és eközben a Beyond Good & Evil 2 fejlesztése már több ideje tart mint amennyi a Duke Nukem Forevernek kellett, így ez lett a legszomorúbb videojátékos vaporware-történet… pedig itt nem történt többször kiadóváltás, ami a szőke macsónál bekövetkezett.

Erre tényleg elég lenne mindössze egyetlen rövidítést alkalmaznunk, ugyanis amit a Ubisoft művel, egyre inkább kezd szomorúvá válni…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu