A Gyűrűk Ura volt főszereplője sem bánná, ha a Harry Potter sztárját alakíthatná!

MOZI HÍREK – Elijah Wood, A Gyűrűk Ura Frodója benne lenne, hogy Daniel Radcliffe-fel együtt szerepeljen egy olyan filmben, ahol a két színész egymást alakítja.

 

 

Nemrég Daniel Radcliffe jelezte, hogy szívesen szerepelne egy ilyen projektben. Most, hogy Elijah Wood is beleállt az ötletbe, nincs mese, a filmnek hamarosan meg kell történnie. Korábban Radcliffe Woodot nevezte meg kézenfekvő választásként, mint olyan színészt, aki eljátszhatná őt, ha valaha is kapna egy életrajzi filmet. Úgy képzeli, hogy ők ketten „cserélnének”. Tekintve, hogy még sok Harry Potter- és Gyűrűk Ura-rajongó is gyakran összekeveri Radcliffe-et és Woodot.

Nemrég a TMZ utolérte Woodot, és megkérdezte őt Radcliffe megjegyzéseiről. Egyértelmű, hogy Wood is szívesen csinálna egy ilyen filmet, amelyben Radcliffe őt alakítja, míg ő a Harry Potter-sztárt. Íme, mit mondott Wood, amikor megkérdezték tőle, hogy hajlandó lenne-e helyet cserélni Radcliffe-vel egy filmben.

„Elképesztő. A régi cserebere? Persze. Daniel a legjobb.”

Radcliffe már korábban is kijelentette, hogy néha összetévesztik Wooddal. Ilyenkor azon kapja magát, hogy belemegy ebbe, hogy ne rontsa el az élményt a rajongónak. Wood azt mondja, őt is összetévesztették már Radcliffe-vel „sok-sok alkalommal”. Ő azonban nem játssza el a másikat ugyanúgy, mondván, hogy soha nem írta alá Radcliffe nevét. Wood mindenesetre megismétli, hogy szívesen megcsinálná a feltételezett filmet. Már csak azért is, hogy Radcliffe-fel együtt szerepelhessen egy filmben. Ahogy azt mondta, amikor újra megkérdezték:

„Persze! Egyszerűen imádnék vele dolgozni. Ő egyszerűen egy csodálatos emberi lény”.

Ezek a kérdések az utóbbi időben Radcliffe új életrajzi filmben való részvétele miatt merültek fel. A legendás parodistát, „Weird Al” Yankovicot alakítja a Roku új filmjében, a WEIRD: The Al Yankovic Story-ban, amely nagy sikert aratott a nézők körében. Az ehhez hasonló bizarr életrajzi filmek koncepciója vezetett ahhoz a vitához, hogy Woodot egy életrajzi filmben láthatjuk Radcliffe szerepében, hiszen a rajongói zűrzavar miatt ez csak természetesnek tűnik.

Még ha ez a felvetés csupán ötlet marad, akkor is kellemes lenne A Gyűrűk Ura és a Harry Potter sztárját egyszer közös filmben látni.

A WEIRD: The Al Yankovic Story már elérhető a Rokun.

Forrás: TMZ

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu