Timothée Chalamet rajongói valósággal megrohamozták a Bones and All premierjét! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Timothée Chalamet rajongói akkor kihívást jelentettek a szervezőknek, hogy le kellett állítani a Bones and All vörös szőnyeges milánói premier-vetítését.

 

 

A rajongók azt remélték, hogy megpillanthatják Timothée Chalamet-et a Bones and All premierjének vörös szőnyegén Milánóban. Azonban úgy tűnik, túl sokan jelentek meg. A Variety beszámolója szerint a film vörös szőnyegét az eseményen lefújták, amikor a színész rajongói tömegével jelentek meg. Mivel ez a „Beatle-mániára” emlékeztetett, a hatóságok hamarosan aggódni kezdtek, hogy nem tudnak majd megbirkózni egy ekkora tömeggel. Ez pedig potenciálisan veszélybe sodorhatja Chalamet biztonságát. Ezután döntöttek úgy, hogy lemondják a vörös szőnyeget, ami minden bizonnyal csalódást okozott a kint lévő nagy tömegnek. Ugyanakkor a vetítés így is a tervek szerint zajlott.

Olyan felvételek is megjelentek, amelyek az épületet körülvevő rajongókról mutatnak be egy pillantást. Bár a tömeg nem féktelen, úgy tűnik, a puszta létszám miatt döntöttek a lemondás mellett.

A film világpremierjét korábban a szeptemberi Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon tartották, ahol a legjobb rendezésért járó Ezüst Oroszlánt is elnyerte. Azon a premieren Chalamet-et hasonlóan sok rajongó fogadta. Ott azonban nem volt lezárás, talán a biztonsági intézkedések és a helyszínek közötti különbségek miatt.

 

Chalamet Luca Guadagnino keze alatt dolgozott

 

Luca Guadagnino rendezte a Bones and All című filmet David Kajganich forgatókönyve alapján. A film Camille DeAngelis eredeti könyvén alapul. Timothée Chalamet és Taylor Russell Lee-t és Marent, egy kannibál szerelmespárt alakít, akik autós utazást tesznek az Egyesült Államokon keresztül. A filmben Mark Rylance, Michael Stuhlbarg, Andre Holland, Chloe Sevigny, David Gordon Green és Jessica Harper is szerepel.

A Bones and All 2022. november 18-án kerül az amerikai mozikba. A hazai bemutatóról egyelőre nincs információ.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu