Channing Tatum annyit kap a következő filmjéért, mint még soha!

MOZI HÍREK – Channing Tatum a hírek szerint 25 millió dollárt kap az Amazon Red Shirt című kémthrillerében játszott szerepéért.

 

 

Az Amazon Studios egy versengő licitháborút követően megszerezte Channing Tatumot a Red Shirt főszerepére. A The Hollywood Reporter szerint az üzlet értelmében a kulcsszereplők összesen több mint 50 millió dollárt kapnak – Tatum pedig 25 millió dollárt kap a karrierje csúcsán lévő alakításáért.

A riport az üzletet „az egyik legmagasabb, ha nem a legmagasabbnak” nevezi a hollywoodi üzletkötések történetében, amit eredeti forgatókönyvért fizettek. Tatum, aki Simon Kinberg író-producerrel (Mentőexpedíció, Logan) és David Leitch rendezővel (Deadpool 2) dolgozik majd a kémthrillerben, állítólag a hálaadás előtti szerdán kötötte meg az üzletet.

Tatum nemrég a Magic Mike-sorozat harmadik és egyben utolsó részének első trailerével is hullámokat vert, amely a Magic Mike’s Last Dance címet viseli.

Ebben az utolsó részben Tatum címszereplő Mike-ját végre párkapcsolatban láthatjuk. A film ráadásul a tengerentúlra, Londonba viszi a sorozatot. Az első Magic Mike egy évtizeddel ezelőtt került a mozikba, és részben Tatum tapasztalatain alapult, aki tizennyolc évesen valóban férfi sztriptíztáncos volt a floridai Tampában. A film álomsikernek bizonyult. Több mint 167 millió dollárt keresett 7 millió dolláros költségvetésből. A folytatás, a Magic Mike XXL három évvel később került a mozikba.

Channing Tatum karaktere, Mike Lane története itt befejeződik. Ám Steven Soderbergh rendező már korábban bejelentette, hogy a franchise további részeit is tervezik, más karakterek köré épülő történetekkel.

A Magic Mike’s Last Dance 2023. február 10-én kerül az amerikai mozikba. A későbbi streaming-terveket még nem fedték fel.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu