Project Artemis: Channing Tatum lehet az Apple filmjének új főszereplője?!

MOZI HÍREK – Channing Tatum mellett az 1960-as évek űrversenyéről szóló film új rendezőt is kapott Greg Berlantit személyében.

 

 

Miután hosszabb szünetet tartott a főszerepektől, Channing Tatum idén nagyot lépett vissza a reflektorfénybe. A szerény költségvetésű Dog több mint 60 millió dollárt hozott az amerikai mozikban februári megjelenésekor, Tatum pedig ezt a sikert követte az Elveszett város című filmmel, alig egy hónappal később. A Sandra Bullock főszereplésével készült akció-vígjáték a jegypénztáraknál dicséretes 105 millió dolláros bevételt hozott, bizonyítva, hogy Channing Tatum továbbra is bankképes hollywoodi sztár.

A színész napirendje egyre sűrűbb, mivel Tatum a hírek szerint megkapta az egyik főszerepet egy nagy költségvetésű Apple-filmben, amelynek középpontjában az 1960-as évek űrversenye áll.

A Deadline értesülései szerint Channing Tatum Chris Evans-t fogja leváltani a Project Artemisben, amelynek forgatókönyvét az Apple több mint 100 millió dollárért vásárolta meg az év elején. Eredetileg úgy volt, hogy a főszerepet Evans a régi MCU-s partner Scarlett Johansson mellett játssza, de az olyan filmekkel való időbeosztási konfliktusok, mint a Netflix-féle Pain Hustlers, arra késztették a színészt, hogy visszalépjen a Project Artemis-től. Ez már a második projekt, amire Evans és Johansson együtt írt alá, amiből az egyiküknek ki kellett szállnia, mivel Johansson tavaly év végén kiszállt az Apple Ghosted című filmjéből. Ana de Armas ugrott be a film főszerepére, amelynek forgatása néhány hónapja fejeződött be.

Habár Tatum izgalmas újdonság a Project Artemisben, nem ő az egyetlen új arc, aki csatlakozik a produkcióhoz.

A filmet eredetileg az Ozark sztárja, Jason Bateman rendezte volna, de a These Pictures produkciós céggel fennálló kreatív nézeteltérések miatt Bateman elhagyta a rendezői széket. Channing Tatum híre mellett a Deadline arról is beszámolt, hogy Greg Berlanti veszi át a Project Artemis irányítását, akit rendezőként leginkább a Kszi, Simon révén ismerhetünk, de produceri munkássága igencsak jelentős.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu