Batman: The Doom That Came to Gotham: kiderült, ki lesz Batman hangja Kevin Conroy halála után!

MOZI HÍREK – A következő animációs Batman-film jövő tavasszal kerül a mozikba, egy természetfeletti horror témájú, 1920-as évekbeli Gothambe helyezve a cselekményt.

 

 

Batman újabb animációs filmadaptációt kap, ezúttal a 2001-es képregény, A The Doom That Came to Gotham alapján. A The Hollywood Reporter információi szerint a szinkronhangok már megvannak, a főszerepet David Giuntoli játssza az ikonikus köpenyes keresztes lovag szerepében.

Ez az egyik legfurcsább Batman-képregény, 1920-as évekbeli helyszínnel és lovecrafti témákkal. A DC-univerzumon kívül játszódik, így inkább egy önálló képregény, amelynek nincs közvetlen kapcsolata a többi kötet eseményeivel. A képregényben a címszereplő véletlenül elszabadít egy természetfeletti lényt, egy olyan történetben, amely sokkal misztikusabb, mint a szokásos Batman-sztorik.

Azért lesz néhány Batman-univerzumbeli szövetséges és gonosztevő, köztük Zöld Íjász, akinek Christopher Gorham adja majd a hangját, és James Gordon rendőrkapitány, akit John DiMaggio szinkronizál.

Patrick Fabian, akit a Better Call Saul című sorozatban Howard Hamlin szerepéről ismerhetünk, Harvey Dent kerületi ügyészt, azaz Two-Face-t fogja alakítani.

 

A The Doom That Came to Gotham lesz az első Batman-film Kevin Conroy elhunyta óta

 

David Giuntoli komoly űrt kell majd, hogy betöltsön. Ez lesz az első Batman-film, amely Kevin Conroy múlt hónapban bekövetkezett halála óta kerül a mozikba. Conroy-t széles körben minden idők legjobb Batman-szinkronszínészének tartják. Egyesek szerint ő volt a legjobb színész, aki valaha is eljátszotta az igazságosztót, függetlenül a médiumtól. Conroy remekül alakította Bruce Wayne zord, merengő természetét, miközben a Wayne által a nyilvánosság előtt felvett kedves, karizmatikus álarc mellett a lágyabb, érzékenyebb oldalát is megmutatta. Utoljára 2019-ben játszotta a szerepet.

Batman egy összetett és változatos szerep, amelyet több tucat szinkronszínész vállalt el. Giuntolinak nem ez az első fellépése Batmanként, hiszen a 2021-es Batman: Soul of the Dragon című filmben is főszerepet vállalt, amely pozitív kritikákat kapott.

Azonban ez lesz az első szerepe Conroy halála óta, így a Batman-rajongók szomorúan, de türelmetlenül várhatják, hogy egy új színészgeneráció teljes mértékben felvegye a világ egyik legnagyobb detektívjének köpenyét.

David Giuntoli talán leginkább az NBC Grimm című sorozatának főszerepéről ismert.

A The Doom That Came to Gotham várhatóan 2023 tavaszán kerül a mozikba a Warner Bros. Animation gondozásában. A rendezői feladatokat Sam Liu és Christopher Berkeley látja el, a forgatókönyvet Jase Ricci írta. A szereplők között David Giuntoli, Tati Gabrielle, Christopher Gorham, John DiMaggio, Patrick Fabian, Brian George, Jason Marsden, Karan Brar, David Dastmalchian és Navid Negahban is szerepel.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu