[TGA 2022] Armored Core VI: Fires of Rubicon: egy régi IP-hez tér vissza a FromSoftware! [VIDEO]

Végre nem csak Souls-féle játékok készülnek a japán stúdióban, hanem visszatérnek egy olyan IP-hez, amit mostanában elhanyagoltak.

 

A kiadó Bandai Namco szerint ez egy dinamikus, gyors tempójú meches akciójáték lesz. A Bandai Namco és a FromSoftware a legutóbbi játékaik közös fejlesztése során szerzett ismeretekre alapoz, a fejlesztők pedig a mech-játékokban szerzett nagy tapasztalatukat és a rájuk jellemző robusztus játékmenetet vetik be, hogy szerintük új élmény legyen az Armored Core VI: Fires of Rubicon, ahol összeállíthatjuk és irányíthatjuk saját mechünket, amely 3D-s manőverezőképességével szabadon mozoghat. A nehéz kihívások során legyőzhetjük a dinamikus mozgásunkkal az ellenfelünket. Használjuk ki a dinamikus mozgást, mert a közelharc és a távolra történő támadások is erre alapulnak. Sok dolgot elvégezhetünk, amit csak egy mechával lehetséges.

A sztori szerint egy titokzatos új anyagot fedeztek fel a távoli bolygón, a Rubicon 3-on. Mint energiaforrás, ez az anyag várhatóan drámai módon fejleszti majd az emberiség technológiai és kommunikációs képességeit, ám ez az anyag katasztrófát okozott: lángokba és viharokba borította a bolygót és a környező csillagokat, létrehozva egy égő csillagrendszert. Majdnem fél évszázaddal később ugyanez az anyag újra felbukkant a Rubicon 3 bolygón, amely a katasztrófa miatt szennyezett és elzárt bolygó. Földönkívüli vállalatok és ellenállási csoportok harcolnak az anyag feletti ellenőrzésért. Mi független zsoldosként beszivárgunk a Rubiconra, és az anyagért folytatott harcban találjuk magunkat a vállalatokkal és más frakciókkal.

Az Armored Core VI: Fires of Rubicon rendezője eleinte Miyazaki Hidetaka volt, de a posztját átvette Yamamura Masaru. A játék cross-gen, így a 2023-as megjelenés PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re és Xbox One-ra lesz esedékes. Vajon mikor törlik itt is a PlayStation 4 és Xbox One verziókat? Jövőre tíz éves lesz mindkét konzol, és láthattunk már példát arra, hogy egy cross-gennek tervezett játék ejtette az előző konzolgenerációt (Gotham Knights).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu