Assassin’s Creed Mirage: kiszivároghatott a megjelenés végeleges dátuma?!

Egyes források szerint az Assassin’s Creed franchise közelgő címe, az Assassin’s Creed Mirage a vártnál hamarabb megérkezhet.

 

 

Az Assassin’s Creed Mirage az Assassin’s Creed franchise következő része, és a források szerint hamarabb megjelenhet, mint azt sok játékos várta. A fejlesztők állítólag már kétszer is csúsztatták a játékot. Ám a tervek szerint még mindig 2023-as megjelenési dátummal számolnak. Sőt, most nagyon úgy tűnik, hogy a játék néhány hónappal korábban jelenhet meg, mint ahogy azt előre jelezték.

Az Assassin’s Creed Mirage-t nagy várakozás előzi meg, mivel visszatér a sorozat gyökereihez, eltávolítva az RPG-stílusú mechanikákat, és inkább a lopakodásra, a felfedezésre, a merényletekre és a parkourra koncentrál.

Természetesen a játékvilág izgatottan várja a játék megjelenési dátumát. A legutóbbi trailer 2023-as megjelenésre utalt, és kulcsfontosságú játékmenet- és történetinformációkat árult el. Később úgy vélték, hogy belső késések miatt az Assassin’s Creed Mirage megjelenése 2023 második felére, esetleg augusztus környékére tolódhatott. Most egy rajongó felfedezett valamit, ami arra utal, hogy az új AC sokkal hamarabb megjelenhet.

A Reddit-felhasználó danettte megosztott egy képet, amelyből kiderül, hogy az Assassin’s Creed Mirage a korábban becsült augusztusi megjelenési dátum helyett jövő év márciusában kerülhet a világpiacra. A felhasználó megosztott egy képernyőfotót az Altex nevű román e-kereskedelmi weboldalról, amely látszólag előrendeléseket fogad a játékra. A képen ráadásul a megjelenéssel kapcsolatos döntő fontosságú információkat is láthatunk. Ugyanis az áll rajta, hogy az Assassin’s Creed Mirage 2023. március 9-én jelenik meg.

Eközben az Assassin’s Creed rajongók a Redditen szkeptikusan fogadták a legújabb fejleményt, mivel a Ubisoft nem adott semmilyen hivatalos nyilatkozatot ezzel kapcsolatban.

A legtöbb játékos továbbra is úgy véli, hogy az Assassin’s Creed Mirage az eredeti ütemterv szerint fog megjelenni. 2023 augusztusánál előbb nem nagyon számítanak a játékra. Másrészt néhány rajongó optimista, és abban bízik, hogy a fejlesztők december végén vagy januárban bejelenthetnek egy Ubisoft Forwardot. Amely aztán az új AC-ra koncentrálna.

Érthető, hogy a játékostársadalom örülne az Assassin’s Creed Mirage korai megjelenésének. Azonban senki sem akar egy befejezetlen játékot. Rengeteg példa van arra, hogy a stúdióknak visszatetszéssel kell szembenézniük, amiért a vártnál korábban adtak ki egy videójátékot. Amelyről aztán kiderült, hogy számos technikai és teljesítménybeli problémával küzdött. Sok játékos izgatottan várja, hogy minél hamarabb Basim szerepében fedezhesse fel Bagdad középkori városát. Ugyanakkor az AC rajongók remélik, hogy a Ubisoft nem csatlakozik azon fejlesztők listájához, akik a profit maximalizálása érdekében befejezetlen játékokat adnak ki.

Forrás: Altex

Assassin’s Creed Mirage possible release date? Romanian store Altex lists preorders as available from 09.03.2023 from assassinscreed

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu