Norman Reedus csatlakozhat a John Wick-spinoff Ballerina szereplőgárdájához?!

MOZI HÍREK – A The Walking Dead-kedvenc Norman Reedus Ana de Armas mellett játszhat majd az első John Wick-spinoffban.

 

 

A John Wick-filmsorozat első spinoffjának, a Ballerina című filmnek a szereplőgárdája egyre szélesebb. A Lionsgate szerint nem akárki csatlakozik legközelebb. Az illető Norman Reedus, aki a The Walking Dead tizenegy évada után saját spinoff-sorozatot is kap majd. A jelenleg Prágában készülő filmben a korábbi John Wick-filmek néhány karaktere is feltűnik majd, de a főszerepet Ana de Armas játssza.

„Nagy rajongói vagyunk Normannek, és biztosak vagyunk benne, hogy a rajongók ugyanolyan izgatottak lesznek, mint mi, hogy csatlakozik a Wick-univerzumhoz. Hihetetlenül jó kiegészítője lesz a Ballerinának” – mondta Erica Lee producer a hír kapcsán.

Nemrég jelentették be, hogy az Oscar-jelölt Catalina Sandino Moreno is csatlakozott a stábhoz, ami a franchise-ban való debütálását jelenti. A John Wick-filmekből is feltűnik majd néhány ismerős arc. Keanu Reeves ugyanis egy cameo erejéig segít összekötni a két történetet. Anjelica Huston is visszatér a Parabellumból ismert Igazgató szerepében, míg Ian McShane és Lance Reddick Winston, illetve Charon szerepében tér vissza. Hamarosan valószínűleg további neveket is megismerhetünk, ahogy a stáblista egyre jobban összeáll.

Reedus talán leginkább a The Walking Deadben játszott szerepéről ismert, bár mivel a sorozat a végéhez közeledik, a filmes munkáit is bővíti. Nemrég a New Regency The Bikeriders című filmjében is kapott kulcsszerepet. Olyanok mellett, mint Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy és Michael Shannon. Reedus a Boondock Saints-filmekben is szerepelt, és a hírek szerint a sorozat tervezett harmadik részében is feltűnik majd.

A Ballerina a hírek szerint a John Wick: Chapter 3 és a John Wick: Chapter 4 eseményei között játszódik.

A negyedik film csak márciusban kerül a mozikba. Nincs arra utaló jel, hogy de Armas abban a filmben is feltűnne, bár a franchise egyik sztárja, Laurence Fishburne visszatér Keanu Reeves, Ian McShane és Lance Reddick mellett. A franchise-hoz csatlakozik a filmben Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins, Clancy Brown, Shamier Anderson és Rina Sawayama.

A Ballerina még nem kapott premierdátumot.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu