Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion: Getty Image-vízjeles képeket hagytak a játékban?!

A Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion egyik területén többször is használt festményén egy Getty Images vízjelet szúrtak ki. Most mindenki azt keresi, vagy egyszeri hibáról van-e szó…

 

 

Szerepel egy festmény a Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion-ban, amely egy érintetlenül maradt vízjel alapján úgy tűnik, hogy a Getty Images-től származik.

A sasszemű Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion játékosok, akik eljutottak a nyolcadik fejezethez, észrevehettek egy festményt, amely feltűnően tartalmaz egy Getty Images vízjelet.

Tekintettel arra, hogy a Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion egy PSP-cím remasterelése, vannak dolgok, amelyek átkerültek az eredeti kiadásból, ami sokszor jó, más esetben viszont nem feltétlenül.

A továbbfejlesztett látvány miatt a Getty Images-fotó lehet, hogy az eredeti játékból áthozott kép. Mivel nem igazítottak megfelelően a modern konzolok és PC-k jobb teljesítményéhez, és így jelentősen feltűnőbbé válhatott.

Amikor a Final Fantasy rajongók megérkeznek a Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion nyolcadik fejezetében a Shinra Mansionba, a játékosok kedvükre kutathatnak. Ennek eredményeképpen felfedezték a Getty Images fent említett festményét. Ez a kép három különböző helyen is megtalálható a birtok falai mentén. A Ludgate Circust ábrázolja 1881-ben, amelyet nem a Crisis Core fejlesztője, hanem John Crowther művész készített. A Getty Images vízjel jól olvasható, ha a játékosok elég közel mennek hozzá, de amúgy azért elég könnyű elsiklani felette.

A helyzet azonban nem feltétlenül generál komolyabb a jogi vitát.

Tekintettel arra, hogy még problémásabb lenne, ha a Crisis Core: Final Fantasy 7 Reuniont rajtakapnák John Crowther művészetének a Getty Images vízjel nélküli felhasználásán, a játékban való szerepeltetése nem biztos, hogy olyan szigorúan vizsgálják, mint a játékiparban a plágiumügyeket.

Jelenleg nem világos, hogyan került a Getty Images-kép a játékba. Ugyanakkor úgy tűnik, John Crowther alkotása az egyetlen vízjellel ellátott mű a Final Fantasy spinoff címben.

Több Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion rajongó kifejtette, hogy mennyire vicces, hogy egy vízjeles képet egy ilyen nagyszabású játékban szerepeltetnek. Mások John Crowther művét bizonyítékként kezelik, hogy a Getty Images kanonikus a Final Fantasy univerzumban. Egy játékos pedig azt javasolta, hogy a Square Enix legközelebb használjon egy AI art generátort, ha ki kell tölteni egy falfelületet.

Forrás: Kotaku

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu