Breaking: A Prime Video élőszereplős God of War-sorozaton dolgozik!

MOZI HÍREK – A Sony Pictures Television és a PlayStation Productions a Prime Videóval együttműködve egy élőszereplős God of War-sorozatot készít.

 

 

A népszerű ókori mitológiai témájú God of War című videójáték kerül a Prime Video katalógusába. A Deadline friss jelentése megerősítette a hírt, a streaming szolgáltató ugyanis sorozatmegrendelést adott a projektnek. A PlayStation franchise-ja összesen hét címet tartalmaz, amelyek rendkívül népszerűvé váltak a játékosok körében. Az akciójáték-sorozat 2005-ben debütált PlayStation 2-n. Kratos, a volt spártai harcos a görög háború istene, Árész ellen harcol, és bosszút akar állni. Amikor Kratos maga is a háború könyörtelen istenévé válik, lehetőséget keres arra, hogy megváltoztassa saját sorsát.

2018-ban a Santa Monica Studio újraindította a franchise-t PlayStation 4-re, és Kratost az északi vadonba vitte. Ott kap egy második esélyt az apaságra fiával, Atreusszal. A 2018-as Game Awards-on számos díjat, köztük az év játéka díjat is kapott a kiadvány.

A Prime sorozata folytatja a Kratos történetét. A hérosz, szabadulva gyilkos múltjától, Midgard északi birodalmában örökre leteszi a fegyvert. Szeretett felesége halála után Kratos veszélyes útra indul fiával, hogy teljesítsék utolsó kívánságát, és hamvait a legmagasabb csúcson szórják szét. A sorozat előrehaladtával Kratos rájön, hogy ez az utazás epikus kalanddá válik. Ezen a küldetésen Kratos új akadályokkal néz szembe fiával, miközben új istenekkel és szörnyekkel küzd, hogy megmentse a világot.

 

A Prime Video „megtiszteltetésnek érzi”, hogy megoszthatja Kratos történetét

 

A God of War forgatókönyvét Mark Fergus és Hawk Ostby (Iron Man, Az ember gyermeke) írta, a gyártást pedig Rafe Judkins (The Wheel of Time) felügyelte. A sorozat a Sony Pictures Television és az Amazon Studios koprodukciójában, a PlayStation Productions-szel közösen készül. Várhatóan világszerte a Prime Video-on mutatják be.

Vernon Sanders, az Amazon Studios globális televíziózásért felelős vezetője úgy jellemzi a God of War-t, mint egy izgalmas, karakterközpontú franchise-t, amely magával ragadó világokkal és gazdag történetmeséléssel várja a közönséget világszerte.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a Sony Pictures Televisionnel, a PlayStation Productions-szel és a Santa Monica Stúdióval közösen osztozhatunk a God of War mitológiájának ilyen jelentős kalandjában.”

Mint Katherine Pope, a Sony Pictures Television Studios elnöke elmondta, a csapat egy olyan magával ragadó sorozatot készít, amely Kratos epikus mitológiai utazására vezeti el a nézőket:

„Nagyon büszkék vagyunk és izgatottak vagyunk, hogy barátainkkal az Amazon Studiosnál és partnereinkkel a PlayStation Productionsnél együtt dolgozhatunk azon, hogy ezt a gyönyörű és szívszorító játékot prémium kategóriás élőszereplős sorozattá adaptáljuk.”

További executive producerek: Asad Qizilbash, Carter Swan, Yumi Yang és Roy Lee, a PlayStation Productions munkatársai. Valamint Roy Lee, a Vertigo munkatársa. Emellett Jeff Ketcham társ-végrehajtó producerként is tevékenykedik majd.

Bár a sorozat valószínűleg még odébb van, a rajongók már alig várják, hogy láthassák, hogyan néz ki a God of War élőszereplős interpretációja, amikor a következő néhány évben a Prime Video-ra kerül.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu