Henry Cavill egy legendás játék franchise-ból készült új sorozat főszereplője lehet!

MOZI HÍREK – Henry Cavill állítólag tárgyalásokat folytat egy Warhammer 40K sorozat főszerepléséről és produceri munkálatairól az Amazon számára.

 

 

Eseménydús időszakon van túl a PC-játékok nem hivatalos nagykövete. Októberben Henry Cavill bejelentette, hogy visszatér Supermanként, novemberben pedig megtudtuk, hogy távozik Geralt szerepéből a The Witcherben. Aztán kiderült, hogy mégsem ő fogja eljátszani Supermant. A következő film egy reboot lesz, amely a karakter egy fiatalabb változatára koncentrál.

Mindez inkább Cavillt hagyta tanácstalanul. Vajon lesz ideje befejezni az Adeptus Custodes seregének festését? Nos, talán nem. A The Hollywood Reporter szerint Cavill talán talált egy másik álomszerepet egy Warhammer 40,000-en alapuló sorozatban.

Ennek Rahul Kohli biztosan örülni fog. A színész és gamer, aki az iZombie-ban és a Supergirlben is szerepet kapott, nem sokkal a hír megjelenése előtt tweetelte, hogy „Hé Henry, b*ssza meg, csináljunk egy Warhammer-filmet/minisorozatot”.

Cavill „a főszereplő és executive producer” – írta a The Hollywood Reporter, és azt is megjegyezte, hogy a sorozatot az Amazon „állítja össze”. „Az Amazon a Games Workshop által gyártott játék jogairól folytat végső tárgyalásokat, miután hónapokig tartó tárgyalások után elhárította a rivális cégeket, amelyek szintén a jogokért folyamodtak.”

Persze bármilyen üzletről is van szó, az még meghiúsulhat. Rengeteg nagy nevekkel összekötött tévésorozatról szóló bejelentés sosem valósul meg. Még 2019-ben jelentették be a Warhammer 40,000 regények adaptációját Eisenhorn inkvizítor főszereplésével, Frank Spotnitz Big Light Productions-ével a volán mögött. Pár éve már nem hallottunk erről semmit, de ha feltételezzük, hogy még mindig készül, az biztos, hogy Cavillt illő szerepre ültetnék. Ha nem egyenesen Roboute Guilliman vagy Constantin Valdor életre keltésével bíznák meg…

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu