Gyönyörű God of War Ragnarök Fan Art mutatja Kratost, Atreust és Faye-t együtt

Egy tehetséges művész megosztott egy gyönyörű rajzot, amely Kratost, Atreust és Faye-t a God of War Ragnarök játékban együtt, családként ábrázolja.

 

Egy nagyon tehetséges művész nemrég egy gyönyörű alkotást készített, amelyen Kratos, Atreus és Faye a God of War Ragnarokból együtt, családként látható. A God of War Ragnarok a Sony Santa Monica által fejlesztett God of War-sorozat északi saga befejező része. A játék a kritikusok elismerése mellett jelent meg, és a rajongók szívét azóta rabul ejtette, hogy novemberben először megtapasztalhatták.

A God of War Ragnarok minden bizonnyal beváltotta a hozzá fűzött reményeket a kiváló játékmenetével, pályatervezésével és történetével. A család és Kratos saját családjával való kapcsolatának hangsúlyozása kulcsfontosságú a játék narratívájának sikeréhez, és minden bizonnyal olyan benyomást tett a rajongókra, hogy nem tudnak nem tovább gondolni rá. Egy rajongó különösen úgy döntött, hogy elképesztő művészi tehetséggel tiszteleg a God of War Ragnarok előtt.

A népszerű fórumoldalon, a Reddit-en közzétett online bejegyzésében IndicationCreative64 egy olyan képet tett közzé, amelyen Kratos, Atreus és Faye együtt látható. A családi portrén Atreus az íját tartja, Kratos a lándzsáját, Faye pedig a God of War Ragnarok jellegzetes Leviathan fejszéjét tartja a kezében. Atreus koncentráltnak tűnik a képen, míg Kratos és Faye büszkének tűnik. A poszt címe még egy rejtélyes üzenetet is tartalmazott a családról, ami valójában egy idézet a sorozatból: „Mi ketten, mi hárman… ami én egyedül sosem lehetek”.

We two, we three… what I alone can never be. from GodofWar

Bár a posztban kijelentésként van megfogalmazva, az idézet valójában egy kérdés. Az egyik felhasználó a God of War (2018) című filmből vette észre, és rámutatott, hogy ez a játék első rejtvényének kérdése, amelyre a „család” a válasz. Egy másik felhasználó örömét fejezte ki a Káosz Pengéinek hiánya miatt, mivel azok Kratos számára traumát és terhet jelentenek, és rámutatott, hogy a lándzsa kifejezetten azért készült, hogy megvédje a fiát. Elismerték továbbá Atreus növekedését a God of War Ragnarokban.

A család minden bizonnyal kulcsfontosságú volt a God of War-sorozat egészében, de különösen fontos a játékok északi saga szempontjából. A sorozat 2018-as újbóli bemutatkozása óta a God of War Kratos karakterfejlődésének kulcsfontosságú részévé tette Kratos érését, és az új családjával való kapcsolata ennek a fejlődésnek a középpontjában áll. A család fogalmát még a God of War Ranarok nevű antagonistájával is feltárják, és ez egy olyan téma, amelyet a rajongók még évekig boncolgathatnak.

A God of War Ragnarök már megjelent PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu