A Borderlands film újraforgatását a Deadpool rendezője vezényelheti le?!

MOZI HÍREK – Tim Miller veszi át a stafétabotot Eli Roth helyett a Borderlands film élén, amit „barátságos átadásként” jellemeznek.

 

 

A Borderlands film az előzetes tervek szerint 2022-ben került volna a mozikba. Erre azonban nem került sor. Mivel a forgatás hivatalosan már 2021-ben befejeződött, a rajongók joggal értetlenkednek a helyzeten.

Hosszú idő óta az első frissítésünk a Deadline jóvoltából érkezik, amely arról számol be, hogy Eli Roth rendező átadta a dolgokat a Deadpool rendezőjének, Tim Millernek a több hetes újraforgatásra.

Roth azért távozott, hogy elkezdje rendezni a Hálaadás című slasher horrorfilmet, amelynek előzetesét még 2007-ben mutatták be Quentin Tarantino és Robert Rodriguez Grindhouse című filmjéhez készült ál-előzetesként. Több mint 15 évvel később Roth végre igazi filmet csinálhat a viccből. A mozi egy sorozatgyilkosról szól, aki pulyka helyett embereket tálal fel az ünnepen.

A Deadline-nak nyilatkozó források szerint a rendezői feladatok átadása Roth-tól Miller-nek egy „barátságos stafétabot-átadás”. Bár ez jó hír, az újraforgatás általában nem olyasmi, amit a filmgyártó cégek szívesen csinálnak. Ugyanis ez megnöveli a film költségeit, mind a díjakban, mind a film megjelenésének késleltetésében. Gyakorta azt is jelzi, hogy komoly gond van a produkcióval. Ám sok olyan film is akad, amely újraforgatás miatt késett, végül mégis kasszasiker lett.

Amit eddig tudunk, az nem éppen a Borderlands történetének hű újragondolása.

A film középpontjában Lilith (akit Cate Blanchett alakít) áll majd, mint hírhedt törvényen kívüli, aki vonakodik visszatérni szülőbolygójára, a Pandorára, hogy megtalálja az Atlas vállalat vezetőjének eltűnt lányát.

Útközben egy ütőképes vadászcsapatot alakít, amelynek tagjai között van az ex-katona Roland (Kevin Hart), a pusztító csodagyerek, Tiny Tina (Ariana Greenblatt), a pszichopata védelmezője, Krieg (Florian Munteanu) és az enyhén őrült tudós Tannis (Jamie Lee Curtis). Ott van még Claptrap, a robot, akit Jack Black alakít.

A neveken és a sminken kívül nagyon kevés köze van a Borderlands mítoszához, úgyhogy a többség nem nagyon lelkesedik a játékadaptációért. Az, hogy a tavalyi tesztvetítésekről semmit sem hallottunk, nem a legjobb előjel. Remélhetőleg ezeknek az újraforgatásoknak hála, a Borderlands film közelebb kerül a játékokhoz.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu