Mégis elkészülhet Jared Leto új Tron-filmje? Már a rendezővel tárgyalnak!

MOZI HÍREK – A Jared Leto nevével fémjelzett, régóta várt Tron folytatás, a Tron: Ares újra fejlesztés alatt áll.

 

 

A régóta várt Tron folytatás, a Tron: Ares újra fejlesztés alatt áll. A főszerepet az Oscar-díjas sztár, Jared Leto fogja játszani. A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja és a Marco Polo rendezőjének, Joachim Rønningnak a rendezésében. A hír a Deadline jóvoltából érkezett. A forgatás, ha minden igaz, 2023 augusztusában kezdődik Vancouverben.

A jelentés szerint a Disney most tárgyalásokat folytat Joachim Rønning rendezővel, aki korábban már több projektben is dolgozott a stúdióóriásnak.

A Leto által vezetett Tron-franchise újabb része már 2017 óta fejlesztés alatt áll. A színész, aki még 2020-ban elárulta, hogy a cím Tron: Ares lesz, azóta kijelentette, mennyire izgatott, hogy továbbviszi az örökséget. „Hálával tölt el a lehetőség, hogy életre kelthetem ezt a filmet, különösen azért, mert mind az eredeti videójáték, mind a film olyan mély hatással volt rám fiatal gyerekként” – mondta Leto. „Az, hogy részese lehetek ennek az új fejezetnek, észbontó. Nagyon izgatott vagyok és büszke, hogy megerősíthetem: IGEN – én leszek a TRON főszereplője. A lehető legkeményebben fogunk dolgozni, hogy valami olyat hozzunk létre, amit remélem, mindannyian imádni fogtok. Van néhány nagyon különleges ötletünk a számotokra…”

Hogy pontosan mit is jelent a Tron: Ares cím, azt még nem tudni. Ares természetesen a háború és a bátorság görög istene, és állítólag Jared Leto karakterének neve lesz.

Lehet, hogy a The Grid digitális világa elkezd átcsapni a miénkbe, ami háborúhoz vezethet… de egyelőre még várnunk kell, mire emgláthatjuk.

A Tron 3 forgatókönyvének legújabb változatát Jesse Wigutow írta, a Tron: Ares producere pedig Leto lesz Justin Springer és Emma Ludbrook mellett.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu