Meglepetés: az Evil Within fejlesztőinek új játéka, a Hi-Fi Rush csak úgy kijött Game Passon! [VIDEO]

A The Evil Within fejlesztője, a Tango Gameworks meglepetésszerűen leleplezte új játékát, a Hi-Fi Rush-t, és rögtön el is indította azt az Xbox Game Passon.

 

 

A Tango Gameworks, akiknek a remek The Evil Within-t köszönhetjük, megjelent az Xbox and Bethesda Developer Directen, hogy hivatalosan is bejelentse a Hi-Fi Rush-t. Az új ritmus-alapú akciójáték már tegnap elérhetővé is vált! A Hi-Fi Rush már a hivatalos bejelentés előtt kiszivárgott. Ám még így is kevesen számítottak arra, hogy a játék valóban meglepetésszerűen, még aznap megjelenik, amikor bejelentették a világnak.

Az Xbox és a Bethesda Developer Direct során bemutatott játékok többsége 2023 első felében fog megjelenni: olyan játékok, mint a Minecraft Legends kaptak megjelenési dátumot, míg a rajongók az új Forza Motorsportba is bepillantást nyerhettek.

Ahogy a játék bejelentő trailereként is szolgáló launch trailerben is látható, a Hi-Fi Rush egészen más, mint a Tango szokásos játékai. A Tango Gameworks a The Evil Within-hez hasonló komor horrorjátékokról ismert. Ugyanakkor a Hi-Fi Rush egy anime-ihlette művészeti stílusú akciójáték. Úgy tűnhet, hogy ez az akciójáték nem különbözik az olyanoktól, mint a Bayonetta vagy a Devil May Cry. Azonban egy zenei/ritmikus csavarral rendelkezik: a játékosok jutalmat kapnak a játék zenéjének ütemére történő támadásért.

A Hi-Fi Rush szakaszai rengeteg akciódús összecsapást tartalmaznak kis méretű ellenségekkel és platformos kihívásokkal. Meg persze eltúlzott bossharcokat, ahogy azt a műfaj megköveteli. Az olyan extrém akciójátékok rajongói, mint a fent említett Devil May Cry és Bayonetta, sok kedvencet találhatnak a Hi-Fi Rushban. Igaz, a játék művészeti stílusa és karakterei megosztónak bizonyulhatnak. Végső soron, aki kíváncsi, az Xbox Game Pass előfizetésen keresztül kipróbálhatja a játékot.

Mivel a Hi-Fi Rush meglepetésszerűen indult, nincsenek olyan kritikák, amelyekből a rajongók megtudhatják, hogy érdemes lesz-e megnézni a játékot vagy sem.

Ez azonban nem számíthat annyira, hiszen az Xbox Game Pass-on keresztül játszható. Az Xbox and Bethesda Developer Direct során elhangzott, hogy a Hi-Fi Rush az esemény lezárása után néhány órával lesz elérhető. Konkrétabb megjelenési időpontot nem közöltek. A Tango Gameworks korábbi projektjeinek rajongói, vagy azok, akik szeretik az ilyen stílusú akciójátékokat, érdemes lehet kipróbálniuk a Hi-Fi Rush-t. Már amennyiben rendelkeznek egy Series S/X konzollal, mert exkluzív next-gen konzolos kiadás.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu